søndag den 17. juli 2011

Camp Chaos' krible-krable-zoo

Der er allerede gået en uge af vores ferie. Hvor forsvandt den lige hen? Måske samme vej som den papkasse med rosé-vin, som vi købte for vist nok en uge siden (jeg har på fornemmelsen af at det er kortere tid siden, men jeg har ikke lyst til at tælle efter- og hallo! ikke et ondt ord om rosé).

Status er, at vi ikke har slået hinanden ihjel endnu, og hånden på hjertet har jeg ikke engang har lyst til det. De er allesammen skide søde. Clara og Rosa har ikke engang været syge én eneste dag. Ikke engang da de to måneder forsinket fik deres 1-års vaccination forleden.

Helt uinteressant har det selvfølgelig ikke været. Vi har da været en tur på apoteket, jow jow. For at hente en lille kur mod børnorm. For jo da, in the dead of night så begyndte det er klø på Miriam og efter et par inspektioner kunne jeg ved selvsyn konstatere en lille hvid squiggly wiggly. Først Adr! så Argh! og så Lille pus (altså til Miriam - ikke ormen) Så nu har vi alle fået ormekur. Først lus og nu orm. Det er ren klappezoo herhjemme.

Tak, hun har det fint og er ikke plaget af det. Synes faktisk også Mount Vasketøj var blot en skygge af sig selv, så tak til "orm" for at vi ikke skal sidde på vores hænder længere.

Double trouble på vigtig mission

Trip Trap Træsko

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...