tirsdag den 12. juli 2011

Camp Chaos - nu også med ferie

Når her er lidt stille i disse dage, så er det fordi stor som lille i Camp Chaos holder ferie. Derhjemme.

Det betyder pt. at jeg bruger en stor del af dagene på at forhindre at Clara falder ned fra rutsjebanen i haven, som hun selv har fundet ud af at bestige (af selve rutsjedelen that is), og at Rosa tager samme tur, når hun sidder med benene dinglende ud over bordkanten på spisebordet, fordi hun har skubbet en stol hen, som hun har brugt til at komme op. Det er virkelig en øvelse i ikke at gå i panik og skræmme dem til at give slip/tage springet. Det lykkedes for det meste. Altså at undgå at de slår sig halvt fordærvet.

Om aftenen stopfodrer jeg mig selv med masser af mad for derefter at marinere mit afslappede og lettere slatne legeme i en saglig alkoholblanding af rosé og rødvin.

Aktivitetsniveauet er så lavt at selv dovendyr lever livet på kanten i forhold til os. Vi har været en lille tur ved stranden i dag. Og lavet pizzaer på grillen sammen med et hold venner. Og Mount Vasketøj har vi kun hån tilovers for. Ungerne vågner endda på den gode side af kl. 6. Tror jeg vil stemme på det parti, der præsenterer et partiprogram med sol 10 måneder om året og ferie tre uger i måneden.

Nu skal jeg lige have endnu et glas vin og så tror jeg at det har været en lang nok dag for mig. Jeg kom først i seng kl. 5 natten til lørdag, fordi jeg var ude at være ung med de unge i Århus. Den slags sætter sine spor, når man har været helt og aldeles ude af loopet i tre - ej fire - naiiii! - fem år!

Camp Chaos på rekreation ved stranden. 
Taget øjeblikket før halvdelen af pigernes tøj var 
vådt og nogen udviklede akut panikangst for tang 
i strandkanten.

La mama con chicas. Damn, det var hyggeligt. Og føj, at de gider
spise vandmeloner med sandovertræk.

7 kommentarer:

 1. Jeg har lige tænkt på dig i dag! Hvor fedt med ferie... Det samme her! Nyd det:-)

  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Forhåbentlig kun godt ;o) Og i lige måde. Ferie er ikke sådan at kimse af.

  SvarSlet
 3. Fandt tilfældigt din blog. Du skriver med en skøn pen - her må jeg læse med.

  For øvrigt go' ferie...

  SvarSlet
 4. Jamen - velkommen til - og tak for de pæne ord :)

  SvarSlet
 5. Rikke, jeg får bare sådan lyst til at tage hjem til dig og snuppe en unge og folde en spand vasketøj, altså. Ajhm’n, jeg kan bare så levende forestille mig, hvor hårdt I er spændt for med de tre krapyler dér. Tror du, Lars ville have noget imod at passe vores to krapyler alene, mens jeg smuttede til Århus og legede med Clara og Rosa? Aj, det ville han sgu nok. Måske skulle jeg bare folde vores eget vasketøj. Men jeg håber, ferien bringer ro, nærvær og raskhed til jer alle fem ...

  SvarSlet
 6. Dejligt med ferie og overskud til venner der smider tøjet så snart de kommer indenfor! Tak for igår! OG NEJ har ikke tænkt at kaste mig hjerneløs udi bloguniverset, men blev jo nødt til at oprette en konto for at kunne kommentere dine skriblerier!

  SvarSlet
 7. @Louise: Hvis du tog turen til Århus, så skal jeg love dig for at du hverken skulle folde vasketøj eller passe unger. Tror faktisk en meget bedre kur ville være rødvin - og masser af den. Eller måske en fin, lille (okay, kæmpestor) Mojito, som jeg havde fornøjelsen af at blive genforenet med i weekenden efter mange års adskildthed (er det et ord) :) Tror du Lars-Egon ville have noget imod det?

  @Anne: Det er altid dejligt med bar røv og højt humør. Tror jeg skal oprette en søgeagent for at lede efter din spritnye blog (som du garanteret har i smug). Hedder den: DoktorDamenDikterer?

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...