torsdag den 14. juli 2011

Make-over foretaget af en 3-årig

Det regner. Som i pisser ned. Vi drikker spandevis af kaffe, Clara og Rosa sover, og Miriam klatrer på væggene fordi hun har så meget krudt, der skal brændes af.

I går var jeg inde på hendes værelse og kaste noget rent vasketøj ind i skabet (ude af øje, ude af sind) og fandt nogle farvekridt, der kan bruges til ansigstmaling. Uden at skele til om de var er proppede med pfffftalater og andet skidt, tænkte jeg, uklog som jeg er, at det sikkert ville være et hit. Og det skal jeg love det var. Muligvis havde jeg tænkte mig om et par gange, hvis jeg havde vidst, hvor mange gange jeg måtte lave både katte og sommerfugle før il commandante var træt af legen.

I dag var jeg letsindig at love hende, at hun måtte male mig. Jeg vil gerne dele processen med jer. Hvis vi ikke kan få hende sporet ind på en akademisk uddannelse, så har hun måske en fremtid som stylist inden for horrorgenren.

Døm selv.

Processen er i gang. Der gives ordrer i en lind strøm.
Det er hårdt at være model.

Dyb koncentration, når øjenmake-up'en lægges

Der mangler vist lidt gul highlighter her
Der rettes på detaljerne.
Hvorfor griner du mor?
Må jeg præsentere:
Princess Consuela Bananahammock!
Den udøvende kunstner (aka Spiderman) og hendes seneste création:
"Cars - med øreringe og halskæde"
Og nu vi er ved forskønnelser, vil jeg også lige videreformidle Miriams seneste skønhedstip til alle os med lyst hår og fregner: Du skal bare smøre dig med solcreme og salt, så slipper du for fregner.

6 kommentarer:

 1. Der er VIRKELIG gemt en makeup-artist i den pige! HAHAHA, hvor ser det godt ud!

  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Hun er så skøn jeres store prinsesse. Håber virkelig snart vi ses! Det ser ud til I nyder ferien trods regnen - vi vil gøre vores fra på fredag for at følge jeres eksempel, evt. med farvekridt ;)

  SvarSlet
 3. Ha ha ha! Regnvejrsaktivitet nr. 1.

  SvarSlet
 4. @Camilla: Ja, det er meget smukt. Havde også lidt af et forklaringsproblem, da jeg ville tage det af.

  @Hanne: Tak, du er så sød. Vi er klar, når I er :) I kan jo altid komme forbi til en omgang ansigtsmaling.

  @Anne: Ja, så pak du bare dit krea-tape væk og find ansigtsmaling frem. Miriam sagde faktisk at hun fremover ville bruger tuscher...

  SvarSlet
 5. Man jo heller aldrig få for meget blåt på øjnene!

  SvarSlet
 6. Du har så evigt ret. En ny form for smokey eyes vil jeg mene.

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...