fredag den 1. juli 2011

Quick Brown Fox Jumped Over The Lazy Dog

Undskyld. Jeg har fået nogle prik på skulderen (okay kun to… Tak Konen og Camilla) for at fortælle noget om mig selv. Der var en skabelon, som var noget med noget make-up og noget tøj, men eftersom jeg allerede har givet jer det ultimative skønhedstip til kvinder med små børn, og vist min make-over, så føler jeg, at jeg har givet jer mine guldkorn. Det kan godt være at jeg springer ud som modeblogger en anden gang, men indtil da kan I nyde synet af O’Manne, som gør det utroligt godt her. Jeg ville ikke være overrasket, hvis hun bliver optaget i et modekollektiv snart. 

Men man skal selvfølgelig aldrig lade en god grund til at fortælle noget vedkommende om sig selv gå til spilde, så derfor skal jeg nu fortælle jer noget om mig, som I får næsten ligeså meget ud af at vide, som at jeg bruger mascara og har sort tøj på kroppen.

Jeg kan utrolig godt lide skrifttyper. Fonts på fint. Både på skærmen og dem i hånden. Med og uden fødder. Jeg kan sukke ligeså henført over andres swung i deres håndskrift, som andre sukker over deres stil.

Måske blev jeg tabt på hovedet som lille, eller også er det folkeskolens skyld. Det hele startede i hvert fald, da jeg sirligt sad tegnede efter bogstaver i et lille hæfte. Side op og side ned. Med skråskrift (hold så op med at tænke: Fuck er hun SÅ gammel? Lige nu. Blev der sagt. Jeg er kun i midten af starten af trediverne. Det har min veninde selv sagt). Nå, men jeg er altså aldrig holdt op med at øve mig på at skrive bogstaver. Da jeg var yngre, øvede jeg mig meget ihærdigt i at lave det perfekte ”A”. Det bogstav er jeg godt tilfreds med nu. Til gengæld synes jeg at ”R” er en bitch. Virkelig handy når man selv starter med bogstavet.

Til gengæld kan man få så mange smukke fonts online, som kan gøre det så smukt for en. Og hvis jeg skulle vælge mig et nørde-håndværk, så ville jeg lave fonts. Og kalde dem for navne som Balaghat og Engel Stabenschrift.

Så er der vist mindblowing bonusinfo nok om mig for nu. Hvis du ikke allerede er faldet i søvn, så læs indlægget én gang til, så er du nok godt på vej. Jeg vil også gerne underholde mere om min fetish for fonts på et senere tidspunkt. Hva' hva' hva'!

Hvad fanden skulle den overskrift være til for? Det giver ingen mening.

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker også fonte. Elsker. Derfor det er ved at drive mig til vanvid, at jeg ikke kan ændre font i overskriften på mine indlæg, som du ved. Kan se, at det har noget med min skabelon at gøre – for den ser nemlig helt anderledes ud inde på min anden blog. P****-irriterende. Nå, men hvorfor leger du så ikke lidt mere med fonte herinde?

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig læser jeg hele indlægget og nej, jeg faldt ikke i søvn... Hvad med en lille yndlingsfond-samling??

  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. @Louise: Det er da sært med din skabelon, hvilken en har du? Jeg leger ikke så meget med fonte herinde mest fordi jeg er en doven hund - og så fordi jeg ikke har sat mig ind i om man kan bruge andre end dem der kommer med programmet. I øvrigt er jeg nok også en lille smule font-konservativ og kan egentlig godt lide "Arial" :) Måske skal vi lave en "font-fan-klub"? :)

  SvarSlet
 4. @Camilla: Jamen, det var da en god idé, den må jeg lige brygge lidt på. I øvrigt tak for "prikket" og fordi du ikke faldt i søvn undervejs!

  SvarSlet
 5. Jeg er også vild med bogstaver, ville sådan ønske at jeg havde tålmodighed og disciplin til at blive rigtig god til at skrive pænt. Jeg flere bøger om enmet, bla. en der hedder: Bogmærker & Bogstaver - Fra teori til praksis. Hvor man lige få en flok flotte tips om, hvordan man laver sine egne.

  SvarSlet
 6. Wehee - jeg er ikke den eneste geek :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...