mandag den 1. august 2011

Arbejd arbejd (thank god)

Jeg er her stadig. Jeg er bare blevet så vant til at bruge alle vågne timer på enten 1) at tørre nogens røv 2) tørre op efter nogen 3) tørre tøj efter at nogen har spildt på det 4) tørre savl af kinden efter at være faldet i søvn på sofaen efter en lang dag med at tørre op - at jeg ikke har nænnet at belemre nogen med detorket at skrive ret meget om det i løbet af de sidste tre uger.

Derudover tror jeg at indtaget af vin (målt i flasker) i løbet af ferien har været nogenlunde proportionalt med antallet af solskinstimer (så kan du jo selv vurdere, om det er meget eller lidt). Utroligt hyggeligt - og en lille smule sjovere end primært at løbe i hælene på små torpedoer,  der klatrer op af og hærger alt på deres vej. Men på trods af at jeg opfinder den dybe tallerken hver gang jeg er småfuld (og jeg mener, hver gang), så har jeg heldigvis selvindsigt nok til ikke at blogge undervejs.

Der har lige været plads til en enkelt sommerforelskelse i år. I Fanø. Overvejer om jeg mon kan lære mig selv noget med keramik, garn eller glas, som virker til at være en forudsætning for at kunne bosætte sig på en ø.

Jeg kunne godt have brugt en uges ferie mere. Eller to. Eller et år. Er faktisk lidt ærgerlig over at jeg ikke har en mand, der kommer med en familieformue eller selv har opbygget en. Tror måske godt jeg kunne vænne mig til at gå hjemme - hvis der altså fulgte en au pair med kørekort med. Og rengøringshjælp. Og havemand. Søde som de unger er, så er tre uger 24-7 altså alt rigeligt. Havde ikke engang dårlig samvittighed over at aflevere koblet i institution i morges. Vi sad næsten fast sammen i døren, så hurtigt forsøgte vi hver især at forlade stedet.

I dag på min pind har jeg drukket kaffen så varm, at jeg stadig er følelsesløs på læber og tunge. Og på kun at tørre op efter mig selv. Og stirre ind i en skærm. Det er jeg faktisk god til. Tænk at jeg får løn for det.

2 kommentarer:

  1. Åh, lad være med at bosætte dig på Fanø. De er sådan nogle øfacister og kunstnersnobber og insisterede på at have deres egen kommune selvom de kun er 3000 mennesker. Har boet i Esbjerg størstedelen af mit liv, og man har ikke andet end bøvl ud af de Fannikker ;)

    Men stranden er dejlig - kan huske første gang jeg var på en strand på Sjælland og det kom fuldstændig bag på mig at "stranden" var en bunke sten der gik direkte ned i en meter dybt vand. Savner stadig ordentlig strand og ordentligt vand, men det er tæt nok på her i Byen ved Vandet (efter 6 år langt fra hav var mit eneste krav at vi skulle bo i gåafstand fra saltvand)

    SvarSlet
  2. Det anede mig at man også ville få ø-kuller på Fanø alene baseret på (mis)forholdet mellem antallet af gallerier og fastboede.

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...