onsdag den 10. august 2011

Mig og mine bingovinger

Jeg har for en måned siden været så letsindig at melde mig ind i motionscenter, ud fra det håbden teori, at det kan få mig til at tage kampen op mod slappe muskler og løst maveskind. I øjeblikket står der 0-5 til tyngdekraften og især mine baller kan med lethed holde op til flere blyanter gemt fast. To graviditeter på 3 år har ikke ligefrem boostet min træningsmoral og selvom jeg af og til er at finde prustende og stønnende på stierne i lokalområdet, så er jeg hurtigere at lokke hen til slikskabet end til mine løbesko.

Men så var det, at mine bukser sprak fra ende til anden, da jeg var med Miriam på legepladsen i weekenden (stoffet var helt klar mørt. mmhmm...). Så i går kom jeg modvilligt afsted. Nervøs ved tanken om endevægsstore spejle til at fange ens spejlbillede fra enhver tænkelig og utænkelig vinkel. Instruktøren gjorde sit for at få mig til at føle mig godt tilpas. Jeg tror dog ikke helt han fangede ironien, da han spurgte, om jeg tidligere havde dyrket noget eliteidræt og jeg så forundret ud og sagde: ja, kan du ikke se det - og lavede et "strøg" med hånden ned forbi kroppen for at vise hvor åbenlyst det på ingen måde måtte være (fyi har jeg aldrig være elite til noget). Især efter at jeg to sekunder forinden havde fortalt, at jeg havde tre små børn. Han mumlede bare jo... og skyndte sig at begynde at tale om maskiner.

Av av. Har fortrudt. Mon jeg kan finde på en undskyldning for ikke at komme der igen. Fik også smadret min forestilling om, at jeg kunne træne mine bingovinger væk. For nej, ifølge instruktøren kan man ikke træne løs hud væk (tak for lort makker), men man kan udfylde det med muskler. Ahem, nej! Det er jo ikke dét jeg vil. Jeg vil ikke have større muskler, jeg vil bare have min løse hud væk. Og have slanke, lækre arme. Og ben. Og mave. Og røv. Hvis de ikke kan gøre noget mod løs hud, så kan det virkelig også være lige meget, så skulle jeg måske have sat mine spareskillinger ind på en plastik-fantastisk konto.

6 kommentarer:

 1. Åh nej - du må ikke tage alle illusionerne fra mig. Jeg har nemlig store planer om at træne (a-hahah!) al min løse hud væk, når jeg er færdig med at være gravid. Og at dømme efter min maves størrelse på nuværende tidspunkt, bliver det hud i fortelt-størrelsen, der er tale om. Og selv om ekstra muskler naturligvis aldrig er af vejen, så bliver dét nok lige i overkanten...

  Har en idé om at skulle løbe sådan noget halvmarathon til næste sommer, men der er jo lææææænge til. Så hvis fedt og hud gider at være skredet inden da - uden en alt for ihærdig indsats - så ville det bare være fjong. Keep us posted med fitness-indsatsen. Hvis det virker, kunne det være, man skulle prøve selv (suk!)

  SvarSlet
 2. Ditte fra www.varsel-barsel.com:

  Haha... altså så slemme kan dine bingo vinger da heller ikke være? På de billeder du har lagt ud ser du da lækker smækker ud!

  SvarSlet
 3. @Øglemor- jeg tror på dig! Du kan godt, og det er altid godt at have et mål der er laaaaangt ude i fremtiden. Så må man nemlig godt spise en pakke chokolade i dag. Jeg tror ikke jeg vil holde nogen orienteret om mine fremskridt. Jeg tror vi skal nøjes med at klappe af mig for at komme afsted - og for helvede hvor gør det nas i musklerne i dag.

  @Ditte: Har du hørt om begrebet "tynd-fed" - det er mig. Slæber ikke rundt med for mange kilo, bare løs hud fordelt ligeligt fra arme til lår. Lidt ala de der Sharpei-hunde :) Kan i øvrigt heller ikke kommentere fra min PC på arbejde via min profil.

  SvarSlet
 4. Du kan altså ikke give op allerede. Jeg nåede jo ikke engang at melde mig ind, før du får drømmen om den stramme krop til at smuldre. Og hvad ved sådan en forstads-træner egentlig? Der er brug for en second opinion (eller et mirakel).

  SvarSlet
 5. Hvis jeg skulle fylde min løse hud med muskler, ville jeg blive nødt til at emigrere til Ukraine og begynde til kuglestødning. Derfor må jeg insistere på, at den KAN forsvinde. Har hørt rygter om, at lever og indvolde og andre lækre b-vitaminkilder lissom kan få den til at krympe. Det må prøves ved (desperat) lejlighed.

  SvarSlet
 6. Tynd-fed, thats me. Skrev vist også engang et indlæg om det på min blog. Nu er jeg bare tyk og ville, måske vist nok, melde mig ind i et fitness center. Men hvis lortet ikke hjælper... Hmmm!

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...