tirsdag den 13. september 2011

Mig og deadlines

Er lige i gang med at bage 40000 boller som Clara skal have med i vuggestue i morgen. Hold kaje det er lige noget, man ikke gider kl. kvart over ni om aftenen. Men nu har jeg altid været sådan en, der flirter ret kraftigt med deadlines. Jeg når dem som regel, men jeg skal helst lige nå at tænke et par og hundrede gange, at næste gang, så er jeg i bedre tid. Det er jeg bare aldrig.

Det er egentlig meget mærkeligt, for jeg kan godt lide (som i virkelig godt) lide, struktur, lister, orden og forudsigelighed. Jeg afleverer til tiden, men jeg skal åbenbart lige presse citronen til det yderste. Især hvis jeg har fleksible deadlines. Man skal vist ikke have en kandidatgrad i psykologi for at se, at det vel handler om en slags ubevidst forsøg på at gøre op med den strukturella, der bor side og side med hormonella i mig. Jow jow, man føler virkelig at man lever, når man bager boller sent om aftenen

Derfor er det sikkert også rigtig sundt for mig at blive styret med uforudsigelige hænder af tre små vægelsindede generaler. For det er virkelig svært at være på forkant, når man ikke selv er herre over sin tid, når de er vågne (og måske i virkeligheden heller ikke har lyst til at bruge flere timer på bage, når man kun ser dem i ganske få af deres vågne timer i hverdagen). Spontan bliver jeg sgu nok aldrig - medmindre det handler om liiige køre omkring tanken og hente en pose slik og en is.

Nu snurrer ovnen om kap med vaskemaskinen, mens jeg lader mig centrifugere i valgmaskinen her i sofaen. Jeg synes de allesammen ser lidt rødøjede og metaltrætte ud - måske pånær Johanne Schmidt-Nielsen, der bare ser endnu bedre ud, jo oftere hun kommer i clinch med Løkke og Kjærsgaard (hvor er de lækre mænd i politik egentlig?). Jeg glæder mig ærlig talt til at få sat det kryds, sendefladen igen kan ryddes til genudsendelser af Hammerslag og Barnaby. Idet mindste slipper jeg så for at have dårlig samvittighed, hvergang jeg falder i søvn på sofaen.

Jeg har faktisk fri på torsdag, men lur mig, om jeg ikke bliver en af de sidste der står i stemmeboksen med min liste så lang som en rulle toiletpapir før valgklokkerne bimler for sidste gang.


2 kommentarer:

  1. Sys også at Johanne er klart pænest (og sødest).

    Og: Tell me more om det tvillingekøretøj! Hvis det er billigt, kunne det være, det var noget

    SvarSlet
  2. Hep hey! Kan du ikke sende mig en mail på regsen@gmail.com, så skal jeg forklare nærmere og sende et billede :)

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...