søndag den 25. september 2011

Nej, mor og far har ikke savnet jer

Ved I hvad? Kasper og jeg har ikke sovet hjemme i nat. Men det har vores børn. Alle tre.

Og nej, vi fik ikke bare nok og efterlod dem alene derhjemme. Mormor og morfar rykkede ind og lod de tre små generaler styre slagets gang et døgns tid (eneste forskel var, at hvor de skriger halvdelen af tiden, når vi er sammen med dem, så er de rene engle sammen med bedsteforældrene).

Vi rykkede ud og fejrede vores første bryllupsdag på en landevejskro tæt på Århus. Det var ikke Hindsgavl Slot eller Vejlefjord, men der var spa på badeværelset, mad på tallerkenerne og rigeligt vin i glasset. Og så var vi alene.

Jeg staver og oversætter det lige: A.L.E.N.E. Alone. Allein.

Altså, der var også omkring 100 pensionister, et mindre bryllup og en busfuld af svenske børn på Danmarktour 2011, der havde fået samme idé. Så da vi havde klædt os pænt på og gik ned i restauranten, så hang nogle af børn i gardinerne (ala Sound of Music) , andre brugte bagagevognene til at "surfe" ned af gangene  med og de sidste spillede bordtennis med isterninger fra den opstillede maskine. Det var alt sammen meget festligt. I restauranten fik vi først et bord nærmest i hall'en, med efter lidt tovtrækkeri  med en lettere opgivende servitrice fik vi et godt bord midt i restauranten. Så havde de ikke lige fået besked om at vi have bestilt vinmenu, men intet var værre end at det kunne fikses og så var det som om servitutten pludselig varmede op og så begyndte vinen at flyde.

Det var ikke molekylær gastronomi eller tjekkede omgivelser. Hverken maden eller vinen var mindeværdig. Og ved siden af sad et ældre ægtepar med hendes endnu ældre forældre og mundhuggedes gennem middagen. Lidt længere væk var et bryllup i gang. Et meget ungt brudepar med deres meget gamle gæster. Meget mærkeligt sted at holde det blandt ala carte gæster og alle børn fra Bulderby.

Men det var egentlig bare interessant kolorit til en dejlig aften. Vi blev mega-snaldrede af al den vin i glassene, og var utroligt sjove (but of course).

I nat var der ingen, vi skulle kravle rundt på gulvet for at hente, deres bortkastede sutter til, ingen der kaldte og ville have os til at vende dynen, fordi hun "sveeeder", eller ikke kan sove og gerne vil ind til os. Ingen der græd, sked elller bare synes kl. 3 om natten er party-time.

Så jeg sov selvfølgelig vildt godt hele natten og vågnede udsovet kl 9? Næh. Faktisk sov jeg elendigt. Jeg har ført endeløse og vrede diskussioner med vores netop flyttede nabo om en ekstraregning på den vin, der blev hældt i glasset, og blev taget til fange af Karl Stegger, og derefter befriet af en flok sære størrelser, der lignede noget fra en Tim Burton film. Vågnede kl. 3, kl. 4 og kl. 6, hvorefter jeg faldt i søvn og vågende kl. 8. Tændte for fjernsynet og følte mig helt rolig, da der var Peter Pedal på DR. Meget afslappende og meget hjemligt i fremmede omgivelser.

Kasper havde heller ikke sovet særlig godt. Sikkert mest pga. vinen og de lidt for bløde madrasser. Ingen af og har savnet pigerne. Som i overhovedet ikke. Vi har talt en lille smule om dem, mest fordi der var en familie med en lille pige i restauranten. Jeg fangede Kasper i at sidde og smile helt fjoget til forældrene. Hun var også sød, men vi var der jo ligesom ikke for at kigge på børn.

Vi tjekkede ud så sent så muligt og kørte hjemad. For lige at trække tiden lidt mere fik bilen en meeeeget grundig bilvask på vejen. Vores bil er sort. Det havde jeg næsten glemt.

Derhjemme blev vi mødt at tre helt utroligt glade piger. Det holdt ca. 5 minutter, så stak den første i et hyl og så gik det ellers trip trap træsko. Det er så straffen for at forlade dem i 20 timer og komme semi-veludhvilede hjem. Men vejret var fantastisk og med fyldte æbletræer i haven, kastanjetræer på fællesarealet, mudder i sandkassen og efter et par glas saftevand, havde vi en fin fin dag.

Helt ærligt, så ville jeg ønske at vi havde haft en dag mere. Bare lige til at komme helt ned i gear inden det gik løs igen. Men sådan er det nok bare altid. Mere vil have mere.

Mmmmm - mudder! (Rosa)

Clara træner til cykel VM i 2030

Double trouble hjælpe far med at holde orden i værktøjet

Endnu et VM håb øver sig i at køre uden støttefødder

På Kastanjejagt/flugt (faren er forsvundet i træet)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...