fredag den 21. oktober 2011

Wieder zu Hause


Vi er lige kommet hjem fra en uge i sommerhus ved Klisterkanalen Limfjorden med mine forældre. Det har været helt igennem dejligt at være væk hjemmefra, men hvor altmodisch det end lyder, så må jeg indrømme, at jeg var helt verliebt i huset, da jeg trådte ind af hoveddøren. Det betød faktisk ingenting at vi havde efterladt et hus, der ville have fået potentielle indbrudstyve til at gå igen, fordi det så ud til at det allerede var blevet gennemrodet. Det hjælper nok bare en hel del på overskuddet at få lidt frisk havluft - også selvom man har været mandsopdækket af superaktive unger hele tiden.

Pigerne, der har nydt en uge med tonsvis af sukker og opmærksomhed, daglige ture til vandet og i karbade, var også dejligt afslappede, da vi kom hjem. Noget af en kontrast til de hvirvelvinde, vi har haft med os den sidste uge (om jeg fatter, at Clara og Rosa bliver ved med at have så tykke lår, når de er i konstant (K O N S T A N T) bevægelse 24-7).

Jeg er sgu egentlig lidt træt, og burde været gået i seng for længe siden. For om kort tid når mit hovede rammer puden i min dejligt hårde seng, så går der ca. fem minutter før Clara begynder at græde højt, og først stopper, når hun ligger i smørhullet. Men det er altså bare lidt dejligt at have stabil internetforbindelse igen og god sofa under bagen.

Wir sehen uns!

Man må altså godt spike sine indlæg med tyske gloser, når man har været på sommerhustur, hvor alt er forklaret på primærsproget tysk og derefter på dansk. Jo man må!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...