tirsdag den 29. november 2011

Dette er Rikkes automatiske blogsvarer

Hej. Dette er min automatiske blogsvarer.

Jeg har syge børn på anden uge. Det syntes jeg ikke var udfordrende nok, så derfor har jeg lige krydret mit ellers kedelige liv med en rask omgang halsbetændelse. At være syg med dobbelt op på syge, men stadig aktive, børn er virkelig morsomt. Især i dagtimerne, når man er alene med dem. BS Christiansen, jeg fnyser af din tur på rangerskole. Kom til Mårslet, bliv smittet med halsbetændelse og tag en dag med mine unger.

Jeg skriver igen, når hverdagen måske er blevet mere normal og jeg har fået noget der ligner overskud tilbage. Pt. har jeg ikke stor tiltro til, at det sker på denne side af 2012.

Indtil da er twitter min nye bedste ven. Mit liv på 140 tegn. Mit brugernavn er noget så originalt som @campchaosDK.

Roger over.

3 kommentarer:

 1. Åh altså din lille stakkel. Her har vi alle været nede, først i flot fælles front, herefter kun mig og Svesken (tog hende med hjem igen den første dag hun skulle i vugger, for derover var der gang i opkast/diarré og det var værre end tanken om hende hjemme med syg mig). Nu har Hr.F så lagt sig med 14 dage med feber og snot der rykker tættere og tættere på hjernen.
  Det er bare ikke sjovt for nogen!

  God bedring til alle!

  SvarSlet
 2. Skal vi booke en operationstid til dine mandler imorgen? Er lidt rusten i proceduren men er sikker på Astrid gerne vil assistere!
  Og kender så godt den med ristet brød! Det er lykken - man skal bare huske at tage store bider, så det rigtig kan tage kløen!!!
  Her er vi velsignet med en gang øjenbetændelse, 3 gange snot og måske en gang ondt i halsen (ved ikke rigtig hvad Johanne fejler, men hun ligner en der kan have ondt i halsen...Hun må snart lære at snakke!)
  Jeg er den eneste der er gået fri - men mon ikke der snart kommer noget efter mig også?

  God bedring!

  SvarSlet
 3. @Fru Forstad: Tak for indlevelsen. I dag har jeg for første gang fået tømt huset for beboere, så jeg kan være syg i fred. Jeg satser på full recovery pronto.

  @Anne: Ja, en tur på køkkenbordet med en Le Klint lampe som operationslys og en knap 3-årig som reservekirurg - ikke noget jeg hellere vil :) Øjenbetændelse lyder også dejligt. I det hele taget er snot og pus en lækker kombination.

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...