tirsdag den 6. december 2011

Mount Vasketøj er ikke længere det højeste punkt...

... det er bunken af uløste arbejdsopgaver på mit skrivebord nemlig gået hen og blevet. Logistikken i at få konstant syge børn, syge voksne og to fuldtidsarbejder til at hænge sammen er nemlig ved at være på et niveau, der ville få den gordiske knude til at virke, som en simpel kællingeknude.

I dag blev Kasper endnu engang hjemme og passede Rosa, der endnu engang var varm og havde kastet op i går, da vi kom hjem fra vuggestuen. De hoster begge om natten og især Clara er meget urolig mellem kl. 21 og midnat. Både ham og jeg har begge fået penicillin for halsbetændelse i løbet af den sidste uge, så derfor ringede jeg til lægen for at få dem undersøgt for en sikkerheds skyld.

Nu er jeg godt klar over, at jeg i forvejen ikke havde noget kandidatur til prisen som Årets Mor, som kunne ske at være i fare. Men jeg skal hilse og sige, at det ikke er særlig rart at finde ud af at Rosa havde mellemørebetændelse og Clara halsbetændelse. Så er der ikke noget at sige til, at de ikke har været på toppen den sidste tid.

Det har nok heller ikke gjort noget godt for immunforsvaret, at de nærmest kun lige har været feberfrie, så er de blevet sendt i vuggestue, men hvad gør man, når der ikke er noget alternativ? Jeg har i forvejen været så meget væk fra arbejde pga. sygdom. Både børnenes og min egen, at det der med at tage en hel feberfri dag hjemme ikke er en mulighed.

Jeg orker ærligt talt heller ikke være ret meget mere hjemme sammen med dem. De er da søde, bevares, men eftersom de ikke har haft det så godt, så pylrer de hele tiden og vil selvfølgelig helst sidde på arm hele dagen. Det kan godt være at jeg er i mit livs dårligste form, men mine arme, de er fandeme gode.

Men nu har vi fået en penicillinkur til dem begge. Det er sikkert vildt usundt for sådanne små kroppe, men desperate times calls for desperate measures - og vi har ligesom ikke tid til at vente på at det bliver forår eller at hælde Biostrath i halsen på dem og vente på at det (måske) virker.

Så nu må I godt krydse arme og ben for at det virker, så vi kan få noget overskud tilbage i Camp Chaos. Og gode råd til at holde sygdomme fra døren modtages med kyshånd (bare du ikke siger, at vi skal gøre køleskabet rent hver måned, det magter jeg fandeme ikke lige nu).

6 kommentarer:

 1. Når hvor er det synd for jer, at I sådan skal være ramt. Jeg har ingen gode råd, altså ud over, at I skal flytte tæt på os nede på Lolland, så laver vi noget sygdomspasningsudveksling på vores hjemmekontorer.

  SvarSlet
 2. Altså, har I hørt om det, der Kernesund Familie. Det er sådan noget med ikke at spise normal mad overhovedet og så i stedet for spise kosttilskud...?

  Spøg til side: Hvor er det træls for jer! Øv bøv. Lad være med at bruge penge på BioStrath. Christian fik sort (ja, blæksort), slimet afføring af det i mængder, som toppede vuggestueinfektionerne. Det eneste råd jeg kan give, er, at du indimellem låser dig inde på badeværelset (eller kontoret) og messer for dig selv: This too shall pass!

  Årh, hvor jeg håber, at der snart er "god bedring" på vej til Mårslet.

  SvarSlet
 3. Jeg krydser alt, hvad krydses kan! Hvor er det bare monsterhårdt for jer. I har ikke nogen bedster eller barnepiger eller noget at trække på i fht en feberfri-fridag? Eller bare til lidt aflastning i det hele taget?

  SvarSlet
 4. Hej Rikke
  Jeg kender det kun alt for godt. I 2 uger nu har drengene sover ad h til om natten og hoster og sprutter. Igår fik de begge lagt dræn og ørelægen konstaterede, at de begge havde massiv mellemørebetændelse og væske stående. I morges var de helt anderledes glade og ikke-pivede. Manner, det er bare hårdt at have syge tvillinger. Jeg tror heller ikke på den der med biostrath, men nærmere på, at de skal bruge de første 3 leveår på at styrke deres immunforsvar. Så vi må holde ud og glæde os til sol og sommer. Jeg kan anbefale, at I har tjekket ørene hos en ørelæge, når I er færdige med penicilinkuren. Det kræver ingen henvisning, men er en god måde at forebygge tilbagevendende infektion over de næste par måneder. Jeg krydser fingre for, at både du og jeg kommer igennem jul og nytår med RASKE børn (og forældre). Kh Kristine

  SvarSlet
 5. Kære Rikke. Sikkert en ringe trøst, men vi har det, FULDSTÆNDIG som du beskriver. Mandag sendte jeg trolden i vugger trods feber aftenen før – og klokken blev kun lige 12, før de ringede efter mig. Af sted til lægen: Mellemørebetændelse og begge dræn faldet ud. På dette tidspunkt var det dog HALVANDEN uge siden, vi sidst havde haft sygdom i familien, og DET er længe hos os! Nu er jeg så selv gået under med noget virus-crap, det lille øre løber, trolden er på penicillin, vi sover ikke om natten, og jeg oplever begyndende panikfølelse, alt imens opgaverne på job står i kø. Nåh, ja, og så har jeg også lige fået trukket end tand ud. Av. Hjælper det lidt, at vi oplever lige så meget misery som jer? Og jeg er helt sikker på, at det ikke bliver bedre før tidligst 1. marts. ("Hvornår bliver jeg syg?” spurgte Gustav i øvrigt i går. “Det går helt sikkert ikke mere end et par dage, min ven,” svarede jeg. Suk.)

  SvarSlet
 6. @FruForstad: Jeg tror Lolland er svaret på meningen med livet.

  @ANSDH: Jeg er i gang. Tror du det hjælper, hvis jeg rokker frem og tilbage samtidig?

  @GG: Tak for opmuntringen :) Mine forældre er rigtig søde til at komme og hjælpe, men "desværre" er de ikke så gamle, så de arbejder stadig. Hvad tænkte de på at få mig tidligt, at de ikke engang var gået på efterløn, da jeg fik mine børn.

  @Kristine: En dag har vi forhåbentlig glemt alt om al den dårligdom. Miriam er stort set heller aldrig syg - og jeg tror faktisk det skiftede omkring 2,5-3 år. Counting down!

  @Louise: I denne juletid er det nok vist ikke så næstekærligt at sige, at JO, det er er en trøst at vide, at vi ikke er de eneste, der har svært ved at få kabalen til at gå op. Jeg sidder jo nærmest og rykker de tiloversblevne ammetotter ud af hovedet af ren og skær frustration. Heldigvis har både C og R været rene engle i dag og kun hældt en halv liter mælk ud over bord, arbejdspapirer og juledekoration (som vi har fået af en venlig nabo). Jeg håber på at penicillinen kurerer alt. God bedring!

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...