lørdag den 31. december 2011

Nå, men så fuck fuck da 2011

Nå, men så fuck fuck da 2011.

Jeg føler ikke samme trang til at losse 2011 i løgene som O'Manne (med rette) gør. Så selvom det ikke har været the official year of shit for os, så måske the official year of snot. Jeg kan battle jer alle sammen (og vinde stort i disse sørgelige discipliner) i vasketøjsfoldning, børnesygdomme (ja ja I har haft skoldkopper, men det er også det fucking eneste, vi ikke har haft inden for dørene af gængse børnesygdomme). Det føles som om soundtracket til 2011 har været Beastie Boys' Sabotage på repeat. Med blå blink, overskæg og dårlig tøjstil und alles.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har haft haft lyst til at smide tvillingekortet (totalt underkendt form for påberåbelse af ynk i alle former): Hav ondt af mig nuuuuu! 

Det har fandeme nogle gange været
lidt op af bakke med det hele, fordi vi har væltet os i sygdom det meste af året og fordi ligningen med tre små børn og forældre der arbejder på fuldtid ikke altid går op på en måde, så det giver mening for alle fem i familien. I julegave ønskede jeg mig fx to nætter alene (alene som i, uden nogen andre end mig selv) på et hotel i Langbortistan. Jeg fik en taske. Fin, meeeen.

Jeg har ikke nogen vilde nytårsfortsæt - så kedelig er jeg bare. Men jeg lover jeg allesammen, at jeg stadig vil blogge sporadisk, spille helt utroligt meget Wordfeud (beat me if you can: jeg spiller som Regsen) og ikke ryge nogen smøger.

Nu vil jeg gå ind og grave efter et stykke semi-festligt tøj, som jeg kan have på i fem minutter, før det bliver draperet med barnesnot.

Vi ses i 2012. Godt nytår!

2 kommentarer:

  1. Og godt nytår til dig også! Ser frem til at tæve dig i WF i 2012. I modsætning til i 2011, hvor jeg synes, at jeg tog en del stryg fra din hånd :-)

    Håber, I havde en dejlig nytårsaften, og at den var mere eller mindre snotfri.

    SvarSlet
  2. Åh Øglemor - du er da også optimist :) 2012 bliver mit WF år! Ligsom vi ikke får nogen sygedage og at det bliver 30 grader i vores sommerferie. Can't wait! Vi havde en craaaazy nytåråsaften. Vi var SÅ vilde (not). Det fortjener næsten sit eget indlæg... Håber I også dansede running man til den lyse morgen.

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...