mandag den 26. marts 2012

Dobbelt dræn coming up - og noget om marinerede polypper

Jeg har rigtig mange halvfærdige indlæg liggende i min kladdebakke, som jeg ikke har haft tid til at gøre færdige. Da jeg oftest skriver efter børnene er lagt, skyldes de halvfærdige kladder sikkert at jeg er blevet afbrudt af en eller flere af mine piger, der ikke har kunnet finde ro. På et eller andet tidspunkt har jeg nok bare givet op - og aldrig fået afsluttet disse kladder.

Årsagen til pendulløberiet mellem stue og børneværelse skyldes, at både Clara og Rosa har haft væske på ørerne og kronisk løbende næser det sidste halve år. I januar søgte vi ørelæge og har siden været til tjek tre gange.

I dag har vi været afsted igen og det er endelig blevet besluttet, at de begge skal have lagt dræn- og have fjernet polypper om fjorten dage.

Puha, det er lidt af en omgang og jeg gruer lidt for, hvordan det bliver. Omvendt kan det næsten kun blive bedre, for det er virkelig helt utroligt, så meget de har været småsyge og været småurolige sent om aftenen.

Jeg ved godt, at det er ren rutine, og at de forhåbentlig får det bedre af indgrebet, men altså, jeg siger det lige igen: puha!

Mht. de polypper, så lover jeg jer, at hvis de finder nogen, så gemmer jeg dem ikke i en lille dåse i køleskabet, sådan som min svigerfar gjorde. Det pragteksemplar havde jeg den udsøgte fornøjelse af at finde, da han skulle flytte og jeg trak nitten med at gøre køleskabet rent. Jeg troede først, det var noget hvidløg fra en pizzalevering, men det så lidt mærkeligt ud, så jeg havde den lige helt oppe i hovedet før det gik op for mig... ARGH! ADDR! Svigerfar! 

Føj, men så kan jeg fortælle at sådan en polyp ligner en hybrid gone wrong mellem et hvidløg og en lille champignon.

6 kommentarer:

 1. Held og lykke med drænene. Kender det, har selv været igennem turen. Heldigvis er det ikke så slemt, som man forestiller sig. Men det er stadig ens små pus...

  Jeg har lige lavet et indlæg omkring en blogaward, som jeg bl.a. har tildelt din blog, fordi jeg altid nyder at læse dine indlæg.

  http://frkstruds.blogspot.com/2012/03/blog-award.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frk. Struds. Jeg har skrevet og takket dig på dit indlæg for den fine award. Den gjorde mig glad! Varmer mig også ved at du også skriver, at det ikke er så slemt at de skal have dræn, som det er oppe i mit hovede..

   Slet
 2. Nårh, små pus. Kan godt forstå, at du gruer lidt for det, men efter vi har været det igennem og jeg har set, hvor stor en forskel, det kan gøre, så ville jeg til hver en tid få det gjort igen (om nødvendigt, altså). Og det er virkelig hurtigt overstået.

  Tak for bonusinfo om polypper, i øvrigt. Nu synes jeg, det lyder endnu klammere, end jeg syntes i forvejen. Tør man spørge om, hvorFOR svigerfar gemte nogen i køleskabet? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, jeg husker godt at Øglen fik dræn i fødselsdagsgave - og en ny hørelse som følge deraf. Clara og Rosa hører overhovedet ikke efter i tiden, så jeg krydser fingre for at scenariet gentager sig på denne side af Storebælt.

   Ang. svigerfars polypper, så ved jeg faktisk ikke hvad der fik ham til at gemme dem. Måske tænkte han at venner og bekendte ville bekæmpe opkastfornemmelsen, når han fotalte dem om hvor prægtigt et eksemplar det var? Der går ikke ret mange af mine svigerfar på dusinet (ment aldeles positivt) og det overrasker mig ikke at han kunne finde på det.

   Slet
 3. Drengene har også begge dræn... Og nej, det er bestemt ikke rart... Men på den anden side er det også synd for dem at have væske i ørene... Held og lykke med det og glæd jer til den positive forandring det giver... Den største udfordring for os var næsten at holde drengene fastende

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Krisitine. Endnu engang tillykke med de 2 år til drengene. Jeg håber virkelig også, at de får det bedre med dræn og uden polypper. Sjovt du nævner, det med faste. Det synes jeg faktisk også er det jeg gruer mest for, da det første de gør om morgenen er at stille foran køleskabet og råbe efter "DOGRUUU" (yoghurt).

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...