onsdag den 14. marts 2012

Shhh - jeg tegner...

Jeg havde aldrig troet det ville ske, men jeg er altså Wordfeud utro. Med et tegnespil. Et t.e.g.n.e.s.p.i.l. Pfff!
DrawSomething to be exact og på trods af (eller netop fordi), jeg er så ringe til at tegne, så har jeg aldrig moret mig så meget, som jeg gør i disse dage.

Hvis du ikke kender denne app, så handler det om at man spiller mod/sammen med en anden. De ene vælger et ord fra tre sværhedsgrader, fx "paraply", "at blinke" eller "Britney". Man skal så forsøge at tegne den ting man vælger, så den man spiller med kan gætte det. Når man gætter rigtigt får begge spillere det antal point, som det man skulle tegne gav.

Du kan godt få lidt hjælp undervejs, men det koster nogle point. Når du så har tegnet dit mesterværk skal den anden skal gætte ordet og stave det ved hjælpe af en række bogstaver, som man selv skal finde den rigtige sammenhæng til. Samtidig med kan du gense din proces med at tegne tingen/personen/situationen da din tegning er blevet optaget.

I modsætning til Wordfeud og andre såkaldte "sociale spil", så handler det ikke (hvad jeg ved af) om at jorde sin modstander, men netop ønsket om at tegne, så det kan gættes og man begge kan få point (hørte du det Kasper? Tegne så man kan gætte det...).

Det lyder måske lidt banalt - og det er det også. Men netop den del gør det virkelig sjovt. For hvordan tegner man lige Beyonce, hvis man knap nok kan tegne en lige streg med en lineal?

Til gengæld, så kommer man ræddi langt med en tynd sort streg. Man "tegner" direkte på skærmen med fingeren, og jeg må indrømme, at mine små tykke pølser, har lidt svært ved at styre detaljerne, når ens hjerne, øjne og fingre ligesom ikke rigtig vil samarbejde.

Lige til højrebenet, de ligner lidt pingviner
men hey - hun gættede rigtigt


Nå, men hvis I vil have mig undskyldt så vil jeg vende tilbage til mine ventende spil. Og til jer, jeg spiller med i WF. Hvis jeg er lidt fraværende, så ved I hvor I kan finde mig, Samme brugernavn. Men pas på, det burde komme med en advarsel for vanedannende aktivitet.

Tilføjelse: OK, hvis nogen rent faktisk troede at jeg kunne finde ud af at tegne, så prøv lige at se min.. ehm... "variation" over temaet "sækkepiber":
Sækkepiber ala Rikke -
tegnet til den kære FruForstad,
som er en sej tegner
eller "Beckham". Ren Picasso - ikke Øglemor?
Oversættelse:
Krusedullerne på hans krop af jo hans tusser - ikke ar.

5 kommentarer:

 1. Lader som om, jeg ikke har læst det her indlæg, for jeg MÅ ikke live afhængig af flere spil. Og hvis du er ringe til at tegne, frøken Picasso, så ved jeg ikke, hvad det hedder, når man er så eminent dårlig til det, som jeg er. Folk fra mit studium kan stadig huske engang, jeg skulle tegne en hamster i Tegn og Gæt i 2003 eller sådan noget. Så grim var den.

  Så ingen tegnespil til mig. Lyder ellers sjovt, men jeg holder mig til bogstaverne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, kom nuuuu Mulle. Jeg aner ikke hvad en hamster hedder på engelsk (ordene er kun på engelsk), men jeg vil virkelig gerne se dig tegne en nu. I øvrigt har du ret, lige det billede med tvillingerne er ikke så ringe, men så skulle du se, da jeg var i gang med at tegne "Beckham". Jeg var nødt til at skrive H&M for at hende, der skulle gætte forhåbentlig havde set de reklamer med en overtusset Beckham i mandetrusser.

   Slet
 2. Åhr, det er jeg også bidt af i en grad så wordfeud må vente og vente. Især det manglende konkurrence-aspekt appellerer godt til en hygge-spiller som jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhuhuhuh - skal vi spille? Regsen is name :)

   Slet
  2. Jeg skynder mig at sende et spil din vej :)

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...