tirsdag den 6. marts 2012

Små potters store ører

Miriam har ret godt styr på det med sproget. Der er kun nogle få ord, som volder hende nogle gevaldige kvaler. "Tre" og "Græs" bliver udtalt, så det lyder som en parodi på grønlandsk accent. Til gengæld har hun en formidabel hørelse og opfanger indholdet at samtaler i en imponerende radius. Ofte kan hun gengive samtaler hun ikke selv er en del af med stor præcision.

Men selv små potters ører kan nogle gange høre noget helt andet, end hvad der egentlig blev sagt. Det er må være noget, hun har fra sin far.

Som fx følgende dialog:

Voksen (henvendt til mig): "Jeg har fundet en masse legetøj"
Mig (henvendt til Voksen): Undskyld, jeg hørte ikke lige hvad du sagde?
Miriam (kigger op fra sin leg, og siger tørt til mig): Hun sagde: "Lars har kvajet sig!"

Jow deet...

Og ja - hun har fået tjekket sine ører. De skulle være helt fine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...