tirsdag den 20. marts 2012

Store numser, cirkusdirektører og fængselsindsatte

Jeg er helt utrolig sjov på Twitter og helt utrolig dårlig til Wordfeud her til aften. Det må være fordi jeg har fået to glas hvidvin serveret i et glas, der engang var flødeost i. Faktisk har jeg gået og trukket på smilebåndet siden vi hentede børn i instutionen og en af de store i piger i børnehaven med høj og tydelig stemme sagde til sin mor: Du har da egentlig en rigtig stor numse mor!

Moren og jeg fik øjenkontakt i samme øjeblik som pigens ord havde forladt hendes mund. I stedet for at gå helt i panik og lede efter den nærmeste smutvej, som jeg gjorde, da Miriam i svømmehallen for et års tid med høj og klar stemme siden konstaterede: Du tyyyyk mor!, så smilede hun bare stort og lavede den samme fnyselyd, jeg også laver, når noget er sjovt, men jeg ikke ligefrem vil opfordre Miriam til at fortsætte.

Clara og Rosa begynder også at få flere ord. Clara siger "Jååårhh"(=ja, sagt med cirkusdirektørstemme) og "Nai" (=nej, sagt med opadgående svensk intonation), når vi spørger hende om noget i tiden. Rosa starter de fleste af sine (og vores) dage med at kalde på Eeeewaaa (=Eva, yndlingspædagogen) med en stemme, der er så klokkeklar og dejlig, at jeg nærmest kaster mig ud af sengen for at kramme hende. Eva er det universelle ord for "jeg skal bruge hjælp" i hendes verden. Kommer man ikke hurtigt står hun og kører med sutterne (ja, der er flere) på tremmerne som en anden fængselsindsat.

Jeg kan kun håbe på, at det bliver halvt så sjovt at have dem i huset, som da Miriam begyndte at tale, men jeg må indrømme, at jeg også gruer en lillebitte smule for, hvor mange verbale "beatings" jeg skal tage dobbelt-up, når de begynder at kunne have en holdning til fx  min numse.

4 kommentarer:

 1. Du er sjov. Og dine børn er sjove. Er det hårdt at være din mand til tider? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - tak for kommentaren. Som en HR-chef engang sagde til mig til en jobsamtale: "Jeg tror du er meget sjov at leve sammen med, men man skal nok også være af en særlig støbning". Det var vist ment positivt (sådan hørte jeg det i hvert fald), og jeg tror Kasper er ganske godt tilfreds (jo du er så skat).

   Slet
 2. Haha, fantastisk! Jeg har stadig svinerodeurs Øglen til gode, men får ofte kommentarer om det tøj, jeg har på ("ark, ikke den der, mor - den ser kedelig ud. Den sorte er bedre!") og hun har også udtalt ting som "Jeg vil bare så Gerne have, at du holder op med at slå mig mor" (wtf?!). Skøre unger, men det er nu også ret sjovt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - skøre øgle aka repræsentant for modepolitiet. Er hun begyndt at opdrage på Varanen? Hjemme hos os har Miriam nemlig påtaget sig rollen som storesøster med stor alvor. De får læst og påtalt, hvis de ikke opfører sig efter hendes anvisninger, samtidig med at hun slæber rundt med dem som små tunge kattekillinger. Smukt.

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...