onsdag den 11. april 2012

Dræn dagen derpå - på tur med dobbeltdækkeren

Clara og Rosa var ikke helt klar til at komme i institution i dag. Derfor måtte Kasper og jeg forsøge at få kabalen til at gå op ved at dele dagen op i to. Han tog afsted på arbejde om formiddagen og jeg om eftermiddagen.

De virkede friske nok i morges på trods af at der stadig kom lidt blod ud med det evindelige snot. Og dev var i hvert fald ikke dårlige nok til at de ikke ville have overtøjet på i det øjeblik, de slog øjnene op. Så jeg lokkede dem op i dobbeltdækker-klapvognen fra Phil and Teds og drog ud for at købe billige bleer i Rema1000. 50 kr. for en pakker supergode og tynde bleer. Jeg ville ønske, jeg havde fundet ud af det noget før, så ville vi garanteret allerede have sparet op til en tilbygning - eller den faldefærdige rønne, som jeg har forelsket mig i.
På tour i dobbeltdækkeren. Rosa mener, at hun har first dip på "hulen"

De elsker den klapvogn. Vi har lånt den af vores søde venner, der ikke lige bruger den i øjeblikket. Det er ikke den nyeste model, men den fungerer og pigerne elsker den.

Mange synes, det er synd, at der skal sidde en nedenunder, men det er ikke noget problem. De kæmper om at komme først derned, og selvom Rosa ofte bliver kanøflet af Clara på andre tidspunker, har hun ofte held til at smutte derned først.
Clara her allernådigst fået lov til at overtage Rosas plads.

Vi har også en Mountain Buggy, som vi også er rigtig glade for, når vi er på tur, da sæderne kan lægges ned, så de kan sove middagslur. Den kan vendes på en 25-øre, og vejer næsten ingenting. Men de sidder bedre i Phil and Teds - især hvis man skal holde dem vågne.

Så vi trissede afsted og gik forbi en lokal mark, hvor der hænger dette skilt:

Husk det så, får er kræsne!
Vi var faktisk heldige, at lammene kom helt hen og ville klappes. Clara skulle dog ikke nyde noget af at komme op af klapvognen for at klappe kræ og svarede bare Næj!, når jeg spurgte hende.  Rosa var mere eventyrlysten og ville gerne helt tæt på. Må hellere komme ud til svigermor snart, hvor der både er får, katte, hunde, ænder og ræve (!), så Clara måske kan vænne sig lidt til dyr.
På behørig afstand af de farlige får...

Der var desværre ingen bleer i deres størrelse, så vi købte bare lidt frugt og trissede hjemad igen. Clara var lige ved at falde i søvn, så jeg hoppede og dansede som en andenrangsgøgler for at holde hende vågen til vi var hjemme. Da vi trillede ind i indkørslen var der ingen trætte børn. Så i stedet for at gå ind, fortsatte de da lige på scootere.

De vilde engle i mormors hjemmestrik og scootere drevet af apostlenes heste

Are you talking to me?

Fik dem lokket ind ved at sige, at vi skulle have is. Så skal jeg love for, at de fik travlt med at komme ind. Frokosten bestod af den meget ernæringsrigtige Hansen flødeis efterfulgt af et par skiver spegepølse, lidt avokado og noget agurk. Håber ikke speltpolitiet kommer og tager mig - eller mine børn nu.

Her til aften har Clara stadig feber og var godt brugt, når klokken nærmer sig sengetid. Vi krydser fingre for at de har det godt i morgen, ellers skal vi i gang med kabalen igen.

4 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig tur trods løbende væsker... Vil lige sige, at jeg er også helt pjattet med Remas bleer, funktion og pris :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også. Gentager sikkert successen i dag, da Clara stadig er hjemme med feber. Og ja, bleerne er et hit. We like cheap :)

   Slet
 2. hehe. Klukker lidt for mig selv over 'håber ikke speltpolitiet kommer og tager mig'. Børn har godt af is, engang imellem ;))

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...