mandag den 9. april 2012

Mens vi venter på dobbelt dræn...

Nå, men mens vi alligevel går og venter på, at den i morgen står på hverdag og dobbelt dræn til Clara og Rosa, får I lige the run down af den forgangne uge. 

Vi har alle haft ferie hele ugen og den er i dén grad blevet udnyttet til at tænke mange flere tanker omkring vores boligsituation, bygge legehus, sætte grønsager til spiring  have besøg, hygge med ungerne, drikke spandevis af Nepresso, få daglige bade (uuuhhh crazy hva'!), spise friskbagte boller til morgenmad, sove længe (alt efter 6.30 er længe), spille Wordfeud (hvis I trænger til et easywin, så spil med mig, jeg er intet værd i denne tid, det er ren og skær selvpineri) og i det hele taget bare være nærværende og komme helt ned i gear på en måde, som mindful-folk ville nikke anerkendende til.
Det er hårdt at have ferie.
Forrige fredag havde jeg det faktisk lidt mærkeligt med at skulle have så meget ferie sammen. For på den ene side, er det helt dejligt, at have al tid i verden sammen, men på den anden er det også til at blive gak gak af at være sammen hele fucking tiden.


Køkkenpersonale in spe - storesøster superviserer
De første par dage var rockerhårde synes jeg. Vi skulle alle fem "akklimatiseres" til ferie-mode, men efter et par dage, holdt jeg op med at være sure-løg-mor, der undersøgte alle muligheder for at komme bare fem minutter væk fra huset uden børn på slæb, til faktisk at nyde dem det meste af tiden. Jeg synes stadig, det er stjernehårdt at Clara og Rosa står klar til at forlade huset, et minut efter at morgenmaden er inhaleret. Hvor Miriam er sådan en, der kan sidde og dimse inden for i timevis og kun trækker i overtøjet, hvis vi tvinger hende til det, så kan Clara og Rosa ikke få nok af at være uden for. Hvis jeg har taget noget på af al den mad vi har spist den sidste uge, så er det i hvert fald ikke deres skyld, for damn, jeg har travet mange ture med de to på plastikscootere - og på langt de fleste af de ture, har en af dem insisteret på at blive båret halvdelen af vejen.
Udebarnet Clara en tidlig morgenstund i surburbia
Måske lidt for tidlig at være ude, baseret på Rosas udtryk
Omkring vores boligsituation, så er vi ikke kommet nærmere nogen løsning. Det hjælper heller ikke, når jeg (aka fantasten) bliver besat af tanken om en faldefærdig, fugtig (men kæmpestor og umiddelbar fantastisk) rønne nærmere Århus, som vi ikke er i nærheden af at have råd til at købe - endsige sætte i stand. Men mere om det hele en anden dag.


Dyb koncentration.
Kan ikke huske, hvornår vi sidst har haft Ikea-farveladerne fremme.
Det siger vist noget om tempoet den forgangne uge (bemærk i øvrigt lige,
hvor snild, jeg har været med den halve kartoffel, damn jeg var stolt af mig selv)

En meget anvendelig sut
Ahmen altså - hvilken créativité! 
De vilde engle 

I morgen står den så på faste til Clara og Rosa indtil efter de har fået dræn. Det skal nok blive spændende. I må meget gerne sende god karma afsted omkring kl. 9.30. Ved godt at det er et lille indgreb... but still.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...