tirsdag den 10. april 2012

Nu med dobbelt dræn til double trouble

Det gik overraskende godt, det der med dræn. Faktisk klarede jeg mig også igennem uden at bryde hikstende sammen, som jeg var en lille smule nervøs for i bilen på vej ind til ørelægen. Udsigten til at se to af mine børn i fuld narkose var nok til at rokke fundamentet under mig.

Da jeg havde lagt Rosa tilrette på briksen, hvor ørelægen skulle lægge dobbelt dræn og fjerne polypper efter at hun var faldet i søvn med en lillebitte maske over mund og næse, var min stemme også lidt grødet, da jeg kom ud til Kasper og Clara. Ikke fordi hun skulle være derinde uden mig, men fordi de havde været så omsorgsfulde overfor mig, og godt kunne sætte sig ind i de tanker der rasede gennem mit hoved.

Ærligt talt vil jeg ønske, at det er sidste gang de skal have lagt dræn og fjernet polypper, for selvom jeg godt kan mande mig op til ikke at bryde sammen, når det handler om mine børn, så er det bare ikke fedt, at se dem ligge med blod dryppende fra næse og mund og lidt fra øret. Kasper måtte da også lige en tur ned på gulvet at sidde, da da sygeplejersken sagde noget om, at hun skulle holde Claras hoved tilbage, for at hendes tunge ikke skulle falde tilbage i munden. Så vidt jeg kan sjusse mig frem til fra hans noget usammenhængende forklaring af hvad der skete, så hørte han det, som om hun sagde, at hvis hun ikke holdt hendes hoved, blev hun kvalt.

Der gik heldigvis ikke længe, så var de begge vågne igen. Kede af det, men vågne. Og inden vi tog hjem havde Rosa spist det meste af to poser vingummier og drukket et glas saftevand. Clara var først mere klar, da vi kom hjem og der kom vaniljeis på bordet. Kasper skulle bare lige trække vejret og se at alt var OK, så var han på benene igen.

Tror i det hele taget de føler, at det har været en fantastisk dag. Der har været al den is, saftevand og vingummier de har kunnet ønske sig. For en gangs skyld har Rosa fået lov til at få en sodavandsis fra den fryser, hun forsøger at få os til at åbne hver morgen.

Så nu krydser vi fingre for, at de konstant løbende næser, feberramte dage og urolige nætter er på retur - og at der ikke er nogle af drænene, der ryger ud undervejs.

I øvrigt fik de begge et par skønne krammebamser fra TrygFonden fordi de var blevet bedøvet. Normalt er de fuldstændig ligeglade med tøjdyr, men lige netop disse to er de helt opslugte af. Utrolig godt initiativ - og dejligt at det er nogle lækre dyr, som indbyder til at nusse med.

Vil finde min seng nu, for min fornemmelse siger mig, at det ikke bliver en af de rolige nætter i nat. Spændende hvor mange børn og bamser, der ender i vores seng i nat.

12 kommentarer:

 1. Åh, hvor er det bare godt at høre, at alt forløb godt. Seje seje double trouble. Og forældre.

  Og ja, er bamserne ikke fine? Øglen er også ret opslugte af sine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Du kender jo alt til det de tanker, der flyver gennem hovedet lige inden de skal ind og lægges i narkose. Rosa vidste godt der skulle foregå noget, og puttede sig helt ind til mig, det sker ellers meget sjældent i mere end et splitsekund af gangen. Til gengæld er hun i superhopla her halvanden dag efter. Det er fantastisk.

   Har Øglen været i narkose flere gange siden hun har flere bamser?

   Slet
  2. Nej, kun en enkelt gang. Men Varanen fik charmet så hårdt med sine store øjne, at han også fik en. Som Øglen så selvfølgelig straks annekterede. Så ret beset er Theo Varanens, mens Thea er Øglens - men Varanen er ligeglad, og nu har Øglen altså to bamser :-)

   Slet
  3. Ved så ikke lige, hvad der skete for loginnet der. Men det passer jo meget godt på mig. Eller nåwet. Spelt - det er mig :-D

   Slet
  4. Haha - hvor er det sjovt. Troede lige at du ville skrive under pseudonym :) I øvrigt godt scoret af Øglen. Men så må varanen jo bare få sit eget dræn... hopefully not.

   Slet
 2. Pyh, godt det nu er godt overstået. Føler med dig. Pigebarnet skulle 'snittes' lidt i kinden. Kun lokalbedøvelse, men til gengæld vigtigt, at hun lå HELT stille. Moren var med for at holde hånd - og havde sit hyr med både stemme og tårekanaler ...

  Håber, natten forløb nogenlunde fredeligt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, snittes i kinden... hvad er nu det for noget? Ved hellerikke om jeg kunne være cool så...

   Natten var - øh - lidt rodet. Rosa sov fint, men Clara kom ind til os og underholdt i hvad der føles som en evighed ved at kaste sig ind over mig og råbe MOAR ind i øret på mig og var i et vældig humør. Håber på bedring i nat. Indtil videre synes godt nok at de roder lidt rundt derinde. Suk.

   Slet
 3. de der 2 bjørne fra trygfonden har drengene også fået... de bedste bamser. Tillykke med drænene. Kh Kristine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Og ja, bamserne er virkelig lækre. Dejligt initiativ. Håber I er ved at være raske derhjemme, det er jo helt vildt, så ramt I har været...

   Slet
  2. Ja tak... Det håber vi også...

   Slet
 4. Godt gået alle 4! Krydser fingre for nogle roligere nætter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christie! Jeg krydser også fingre. Håber dine piger trives. Har de fået styr på det med maden?

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...