tirsdag den 8. maj 2012

Dobbelt-up på fødselsdag i Camp Chaos

Jeg havde håbet på, at kunne skrive en masse underholdende og kloge ting her (mmhmmmm....) om Clara og Rosas store dag i fredags. To år. På samme tid de både korteste og længste år i mit liv. Kortest, på de tidspunkter, hvor jeg blinker med øjnene og så er der gået en uge. Andre virkelig mange gange, når de har været syge eller sovet dårligt har et døgn sneglet sig afsted og man kan blinke nok så mange gange med øjnene - tiden har været fuldstændig upåvirket.

Jeg var endda lidt tudevorn og ville have svælget lidt i en fødselsberetning om, da de kom til verden ved kejsersnit og hvor stort et held det er, at vi har dem i dag. Men det er som alle bogstaverne i den sætterkasse, min hjerne benytter sig af, er faldet ud og er blevet blandet sammen i en stor uoverskuelig bunke oveni de i forvejen anseelige bunker af vasketøj herhjemme.

Det ville ellers have været på sin plads, med et par ord om de gaver, som de fik, for de kunne måske inspirere nogen (sikke en teaser, hva'!?), da jeg selv synes det var næsten umuligt at finde på noget de kunne ønske sig (hvad ønsker en to-årig sig egentlig?).

Ama'r halshug, det kommer (dog jeg vil nok ikke anbefale, at I holder vejret så længe).

Så hvil øjnene fra flere ord og tag med mig en kort tur ned af memory lane, til jeg får styr på de skide bogstaver igen.


4. maj 2010. Lige arriveret i den store verden (Clara tv)

4. maj 2011: 1 år - uhhhh, flag! (Rosa tv)

4. maj 2012: 2 år og happy campers
 indsmurt i pandekage med chokolade. (Rosa tv.)


4 kommentarer:

 1. Dobbelt tillykke til Clara og Rosa!! Hvor er de kære! Jeg glæder mig til at høre mere om fødselsberetning og gaver. Og åh, hvor jeg kender det med den meget hurtige langsomme tid. Det er egentlig en ret stenet oplevelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - der skal nok komme mere. Og ja, du har fuldstændig ret, det er meget mærkeligt med den tid.

   Slet
 2. TILLYKKE! Og aj, hvor ser de altså bare store og næsten mere end 2-års-agtige ud på det sidste billede?!! Blev i øvrigt frygtelig skruk af det første nyfødt-billede. Åh, hvor er det altså bare lang tid siden, lille trold var jo så fem dage gammel den 4. maj 2010. Savner baby på fem dage – men ikke baby på 6 måneder eller tumling på halvandet – det er jo det, man lige skal huske!!! Tillykke igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Ja, det er lidt sjovt at vores unger er så tæt på hinanden i alder. Jeg må indrømme, at når der går baby i den i blogland overvejer jeg også ofte, om jeg måske ikke er "sådan en" der liiiiige får nummer fire. Babyer er jo mega-lækre. Og jeg må indrømme, godt gad prøve at være på barsel, med ét barn igen. Men så er det jo lige at jeg minder mig selv om, at det kommer jo aldrig til at ske igen, når man allerede har tre. TRE! Shit, det er mange børn. At jeg overhovedet overvejer nr. fire... For ikke at nævne alle de søvnløse nætter, sygedagene osv...

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...