lørdag den 30. juni 2012

Camp Chaos på roadtrip

Vi er taget på et lille road trip til den by, der først fandt på at stave sit navn med dobbelt-A.

Det ser nogenlunde sådan her ud, når familieslæden ruller ud fra matriklen:Mor og far på forsædet med tre sovende børn bagi. Vi tæller som regel minutterne til de sover og så snart den sidste falder hen, ryger MGP 2012 af til fordel for radio, og handskerummet flås op, så vi kan få fingrene i "kørelakridserne".

Imens vi nyder roen og lakridserne, ser det sådan her ud bagi:De snorker værre højere end gamle mænd, men i det mindste slapper de af, så jeg ikke skal agere turistfører og underholde på de, for børn, tilsyneladende endeløse strækninger i bil.

Og se lige denne trætte sommerfugl med sin elskede Build-a-Bear (der tilsyneladende er skizofren og derfor bærer navnene "Ming Ming", "Manna" og "Ninus" afhængigt af dagsformen) i hjemmestrikket sommerdragt (tak mor).


Må indrømme at vi kraftigt overvejer at pakke bilen til bristepunktet og bare køre sydpå, hvis sommeren ikke snart viser sig fra sin milde og varme side. Om vi pakker til én dag eller til to uger er stadig hip som hap hos os.

Men så igen tre små piger bagi... Måske det bare bliver til en sommerhustur.

Nogen der har erfaring med ture sydpå med små børn i bilen?

2 kommentarer:

  1. Have fun i Aalleren (aka. den gamle havneluder ;). Jeg håber I husker at lægge vejen forbi Zoo.

    SvarSlet
  2. Haha, "den gamle havneluder", så smukt. Zoo i dobbelt-A er så god. Vi var deroppe sidste sommer i bagende sol, og mens vi stod i den endelige kø kom der en dyrepasser ud med en kvælerslange til stor moro for Miriam, der synes, det var dagens bedste indslag - det og så den afrikanske landsby, hvor man fik karameller for at gå med en spand med vand på hovedet. Vi var faktisk til familietamtam, så der var desværre ikke tid til svinkeærinder.

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...