tirsdag den 19. juni 2012

Lykken er i Legoland

Når man er fire (ethalvt) år og alene afsted med sin mor i lykkens forgård, Legoland, så er der kun én større lykke, og det er at gå hånd i hånd gennem parken med en god veninde.

Vi skal gå hånd i hånd gennem Legoland du og jeg... tralalalala
Jeg elsker Legoland. Dyrt og crowded som det er i løbet af sommeren, ligeså fantastisk og fascinerende er det resten af året, når køerne er korte og personalet har (endnu) mere overskud til det enkelte barn. Ja, jeg er forudindtaget. Er opvokset i området og har tjent penge til et par lange rejser, ved at lange spareribs over disken i Saloonen i Legoredo. De bedste somre mens jeg stadig var helt freeeesh og hjemmeboende. Og hvor vi festede til den lyse morgen, når Dragen havde kørt sin sidste tur og den sidste tallerken var vasket op. Damn, det er længe siden.

Nå, men hvis du er voksen, med børn på slæb, så styr uden om højsæsonen. Især hvis du får røde knopper af mange mennesker der samtidig mister overskuddet i takt med at køerne vokser. Tag derned, når skolerne er startet igen. Og skal du afsted i sommerferien, så husk at klippe børnebilletter af en pakke Kelloggs cornflakes (et barn pr. voksen). De gælder vist frem til 31. juli. Og eftersom en børnebillet (3-12 år) koster 279 kr. er det da en besparelse, der er værd at tage med.

Ohøj, hils lige ham her, hvis I skal afsted

2 kommentarer:

  1. Vi elsker også LEGOLand og har taget konsekvensen og booket et todages besøg dernede i August. Jeg ved faktisk ikke om det er mig eller ungerne, der glæder mig mest!

    SvarSlet
    Svar
    1. Yai! Skal I bo på hotellet? Hvis ja og I får værelse på den side, der vender ud mod parken, så overvej lige at trække gardinerne for af og til. Dem der kører med Legotop kan kigge lige ned i værelserne. Det er ikke altid good, clean family entertainment skulle jeg hilse at sige.

      Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...