tirsdag den 24. juli 2012

En tilføjelse til mit klædeskab

For nylig postede jeg et indlæg om en lækker cardigan fra Koin, som jeg har købt til Miriam. Jeg er desværre blevet sådan en, der er ekstremt god til at købe tøj til mine børn, men helt utrolig dårlig til at købe noget til mig selv. Af og til laver jeg et halvhjertet indkøb på hm.com eller på Trendsales, men jeg må indrømme, at der er langt mellem snapsene.

Mit klædeskab ser faktisk ret deprimerende ud. Har ét par jeans, som jeg er i færd med at slide op og et par hvide, som kun kommer frem ved særlige lejligheder - når min børn ikke er i miles omkreds til at sætte deres snaskede hænder på dem. Sko vil jeg slet ikke komme ind på, hvis man ser bort fra Havaianas, så har jeg det mest deprimerende udvalg. Uanset hvor få I mener, I har stående, så kom og kig hos mig. Det er sølle.

Her mens solen bager ned og gør os alle klistrede og glade, er jeg lidt på den. I vinter smed jeg nemlig en masse tøj til genbrug, som jeg ikke regnede med at komme til at bruge igen, fordi jeg ikke havde brugt det i flere sæsoner alligevel. Samtidig regnede jeg med, at det ville få mig ind i prøverummene af ren og skær nød. But nooooo, jeg får aldrig gjort noget ved det, så pigernes klædeskab er langt mere velassorteret end mit. Hvor sørgeligt er det?

Nå, men så var det at vi var et par dage på Fanø. Og hvis du har været der, så ved du godt, at de er ret meget til strikketøj og keramik, så man skulle måske ikke lige tro, at det var det oplagte sted at finde noget. Tilfældigvis kom vi forbi en lille butik, der havde et skilt fremme om, at man kunne parkere sin mand i vinbutikken ved siden af, mens man selv kiggede på tøj. Høhø, de er godt nok sjove på Fanø... Nå, men heldigvis var udvalget af tøj tilpas overskueligt og så var det jo lige, at jeg forelskede mig i et lille stykke tøj.

Se, er den ikke fin? Tres chic synes jeg faktisk. Fiiiine knapper!
Det er en helt enkel cardigan fra et spansk tøjmærke, der hedder Skunkfunk. På trods af at navnet minder mig om et stinkdyr, så laver de nogle rigtig fine ting. De slår sig vist på bæredygtighed. Med det vand, el og benzinforbrug for har i tiden, er det desværre nok ikke lige, det stykke tøj, der ændrer på mit bæredygtighedsregnskab til den positive side.  Og jeg er helt sikkert ikke kunde til en stor del af deres kollektion. Jeg er mest til sort, og får næsten åndenød, når der kommer for mange forskellige farver på ét stykke tøj. Og farver, er der masser af - også gerne de lidt mere psykedeliske. Men en lille del af deres kollektion er bare enkel med fine helt utroligt fine detaljer, som er svært ikke at blive helt verliebt i.

Jeg har faktisk en mission om at prøve, at få lidt flere farver ind i min garderobe. Dette er mit første forsøg. Jeg er egentlig ret godt tilfreds. At den så lyser som et fyrtårn i garderobeskabet kan jeg jo så bare håbe betyder, at jeg får øje på den, og får den brugt.

19 kommentarer:

 1. Ualmindelig fin! Du ser tres chic ud. Missundelse herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, og ja, den er bare så fin :)

   Slet
 2. Den er super lækker! Og sikke en krop der er indeni!! Skunkfunk har også en butik i skanderborg, skulle du nu alligevel kaste dig ud i mere IRL-shopping:-)

  Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg tror faktisk at billedet er taget i en meget fordelagtig vinkel for mig... ellers gør Skunkfunk bare wonders. Jeg håber på det sidste. Skanderborg siger du... måske skulle man bevæge sig på de breddegrader og lure lidt ;-)

   Slet
 3. Den er lækker! Skunkfunk har jeg set i den lille kælder-butik, som også ser lidt hippi/øko ud i Clemens Stræde. Hvilken str bruger du i sko? Hvis der skulle være krise en dag, mener Chr ihvertfald, at jeg har rigelig at dele ud af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kan du godt bilde mig ind. Kasper synes også jeg har mange sko, men jeg tror det hænger sammen med at vi har en meget lille gang - og utroligt mange børnesko. Clemens Stræde - skal faktisk ind til byen i morgen, Tror nok liiige jeg skal ind og lure lidt. Tak for tippet!

   Slet
 4. Den er rigtig fin :-)
  Jeg er også på lidt af en mission med ikke kun at bruge/købe sort, så det kan lykkes ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige læst dit indlæg om at få noget mere mønstre/farver ind i klædeskabet. Rart at høre, at jeg ikke er den eneste, der er bange for at ligne noget fra et cirkus - eller Anne Marie Helger, hvis jeg tager andet end sort'ish farver på :)

   Slet
  2. Ja, var jeg også indtil GravidGrahvad gav mig et kærligt spark (se kommentarerne). Lidt har også ret ;-)

   Slet
 5. Den er SÅ pæn – men du har altså også kroppen til den. Undertegnede ville f.eks. se knap så fiks ud i den ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ikke på dig Louise. Jeg har set dine stænger på Instragram, og sådan nogle sidder der ikke en tønde ovenpå. Ud og find dig en Skunkfunk cardigan asap :) Fik du i øvrigt købt neglelakken?

   Slet
  2. Believe me! Det er netop, hvad der gør – jeg er et klassisk æble! Så stramme benklæder og godt A-formet overdel, det er lige mig! Mht. neglelakken så ønsker jeg mig den i fødselsdagsgave – fylder (mange!) år lige om lidt, nærmere bestemt den 5. august (så er den placeret, så har du bare at huske at sige tillykke!). ;-)

   Slet
  3. Kære Æble, mød Pære, som kigger misundeligt efter stramme bukser og A-formede overdele. Uha, fødselsdag coming up, jeg krydser fingre for at du får den, den er så fin. Har du nogle gode ideer til ønsker, jeg er nemlig lige i hælene på dig - bare en måned senere - og jeg ender altid med øh, bøh, buh, når folk spørger til mine ønsker.

   Slet
 6. Åh den er lækker og gul. Elsker virkelig gul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig med dig. Gult er godt :)

   Slet
 7. Ihhhh, hvor er den fin! Og hvor ser du godt ud i den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød :) Den er virkelig også bare så fin.

   Slet
 8. Hvor er du bare en brand smækker lækker kvinde, som man overhovedet ikke kan se har født tre unger.... Misundelse er en grim ting hihi.... Jeg er hverken æble eller pære nok nærmere en stor melon.....Men chic er du altså !!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er et sødt sagt *rødme rødme*. Chic er nok så meget sagt - fotos kan jo (i sjældne tilfælde) være taknemmelige - og med en ny bluse kommer man langt. I øvrigt skal man ikke tale skidt om meloner, de er efter min mening noget mere interessante end æbler og pærer :) Går det godt hjemme hos jer?

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...