torsdag den 19. juli 2012

Et (ikke)tropisk paradis

Er I sommerhus ved den måske bedste strand i det ganske land. Vejret minder mig om historien om solen og vinden, der skændtes om hvem, der var stærkest. Vi tager overtøj på og af i et tempo, hvor vi ville blive rige, hvis det var på akkord.

Heldigvis er mine børn flintrende ligeglade med om der er sol, regn eller blæst udenfor. Her er nemlig masser af sand, vand og gynger lige om hjørnet og udsigt til is hver dag. Påklædning er ligegyldig. Selv Miriam er holdt op med at spørge, om vi snart skal i Lalandia eller [indsæt-selv-navnet-på-en-dansk-forlystelse-her].

Og når jeg nu alligevel ikke kan få lov til at ligge i en hængekøje på en thailandsk ø og læse i Game of Thrones, mens jeg, uden at kigge op fra bogen, forsøger at fange sugerøret i min drink med læberne, så er det her egentligt et ganske hæderligt alternativ.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...