lørdag den 28. juli 2012

"Hun ligner altså den der baby fra Ice Age..."

Miriam er efterhånden så stor, at hun synes det er sjovt at se andet en Rasmus Klump og Fifi - til stor glæde for forældrene. Det er nemlig rart at have en undskyld for at se nogle af de Disney og Pixar-film, som vi enten ikke har set, eller ikke har set siden vi var for små.

Her i sommerferien har hun kastet sin kærlighed på Ice Age-filmene. Det vil sige, vi har kun 2'eren, og den har ligesom bare kørt på repeat, når hun har set noget, når Clara og Rosa har sovet, og forældrene har haft brug for lidt ørenlyd. Jeg har faktisk ikke set det hele, og den del, jeg har grint over flest gange har jeg slet ikke set. Det er noget med et dyr, der prutter ned i en træstamme i hovedet på dovendyret (jep, prutter virker hvergang - kan næsten ikke vente til vi skal i Cirkus Summarum. Hun kommer til at overdøve hele showet, når hun flækker af grin) Hun har et virkeligt smittende grin, når hun først ruller sig ud, og dyrene i den her film rammer hende lige i hendes grinecenter.

I går var hende og Kasper på tur sammen på jagt efter en trapez til haven, som denne her. Den var ikke lige til at opdrive i de butikker, hvor de var, men i stedet fik hun en Ice Age 1 dvd med hjem.

Den så vi så i aftes og den gik rent hjem. Jeg sad godt nok lidt o g tænkte, okææææj, der er så sket ret meget på animationsfronten siden 2002, men dialogen var fin, og det var så sjovt at se den sammen med hende. Glem alt om standup. En inhouse 4-årig, der ser film kan være mindst ligeså underholdende.

Hvis du har set den, kan du sikkert huske at den bl.a. handler om at dyrene skal levere et lille menneskebarn tilbage, der er blevet taget af en flok sabeltigre som hævn for at menneskene har slået flokken ihjel for at få pelse til at holde sig varme i.

Jeg havde faktisk glemt alt om det, men pludselig kigger Kasper op fra sin iPad og siger, ej, kan du huske, da Miriam blev født?

Kun den ene sætning og jeg var øjeblikket hensat til 25. november 2007 kl. 17.55, hvor Miriam lige var landet på min mave. Blålilla og rosinagtig hud efter at have bagt færdig i min mave i tolv ekstra dage. Vi nærstuderede hende som nybagte forældre gør og var helt opslugte af den krone af mørkt hår hun kunne fremvise. Og jeg kan huske, at Kasper sagde: Hun ligner altså den der baby fra Ice Age lidt.

Og så tudede jeg, lidt fordi det var da noget mærkeligt noget at sige, når hun nu var vores. Og mest fordi hun var så stor og fin.

I går tudede jeg også lidt, sådan lidt diskret ned i min pose Haribo - og jeg så også Kasper lige måtte have håndryggen op til øjet for at gnide lidt (Rikke, jeg tror altså der er noget pollen i luften i den her tid. Mmmhmmm...). Jeg havde helt glemt det - og den pige, der sad og grinede af prutter og skøre indfald i går lignede på ingen måde den lille forpjuskede bylt i filmen.

Okay, lighederne er måske ikke slående på samme måde for alle mennesker, men det her er vores lille Ice Age baby. Med mørkeblå øjne og en manke fuld af hår efter sit første bad. (Ice Age billedet er fundet her).


4 kommentarer:

 1. Hun er total lækker og der er da absolut en lighed :)

  SvarSlet
 2. Kære Frederikke - hvor er du bare sød. <3

  SvarSlet
 3. Helt igennem fantastisk blog. Du får mig til at grine og tude - det er som at læse sit eget liv på godt og ondt... Vi har også tre piger en storesøster på tre år og to små banditter - enæggede piger på 15 mdr.

  Så tak for en god blog :) kh Sandr

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sandra! Tak for de supersøde ord. Og Yipee! En frænde. Hvor er det fantastisk at du også har tre frække piger. Jeg har lige været inde på din nye blog og GLÆDER mig til at læse mere - og ikke mindst se billeder af jeres piger (hvis man har lov til at håbe). Men hold da op, I må også have (og have haft) noget at se til med den aldersforskel der er på jeres? Stort knus Rikke

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...