torsdag den 6. september 2012

Vinder af Chanel neglelak. Weeeheee

Er der nogen der er spændte, hva'? hva'? hva'?

Da Kasper og jeg var på luuuuuvetrip til England fik jeg ordnet sådan en lille fin sag til den heldige vinder af Chanel neglelakken, som jeg udloddede i august, fordi der var så mange ting at fejre.


OK - bla bla bla har jeg vundet!? vil de sytten af jer, der smed en kommentar nok gerne vide, sådan ca. lige nu og her.

Det har I desværre ikke allesammen. Der var sytten kommentarer fra sytten dejlige damer. I kom i et regneark

Så vred jeg armen om på Kasper, der var i gang med noget mindre vigtigt så som at få lavet en oversigt til banken over, hvad det vil koste at få bygget 50 ekstra kvadratmeter på vores lille frimærkehus og bad ham plotte 1 og 17 ind i Random.org og få den til at spytte et nummer ud.

Og her er resultatet:

Stort tillykke til #11 Louise, der skrev 

Bare send den til mig... Har været trofast læser længe - både bloglovin og i mit rss-feed;o) 
Louise


Jamen, det er jeg helt vildt glad for at du gør, og derfor vil jeg hurtigst muligt sende den til dig, hvis du vil sende mig din adresse pr. mail til regsen@gmail.com - håber virkelig du bliver glad for lakken. Den er i hvert fald en fine sag.

Og tak for jeres søde kommentarer, dem blev jeg glade for hver og en. Da jeg var rimelig overbevist om at jeg ville få rodet i hvem, der var hvilket nummer, hvis jeg svarede på kommentarerne undervejs,  valgte jeg den ret oversete og knap så brugervenlige strategi: radiotavshed.

Endnu engang tusind tak fordi I læser med. Det gør det faktisk en hel del sjovere at skrive.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...