fredag den 5. oktober 2012

Mysteriet om de små indkøbsvogne

Hvis de små indkøbsvogne mangler en dag, hvor du har dine børn med på indkøb, så er Camp Chaos muligvis in da house.
De vilde engle tager et pitstop ved frugtbuffeten i den lokale Fakta


4 kommentarer:

 1. Kan jeg fornemme en vis stolthed over at du havde de tre prinsesser med på handel samtidig? Det må man godt! Især fordi to af dem faktisk har samme alder! Samme som i same, som i præcis samme!! De er altså søde de der damer du har!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Spot on! Og det gik helt vildt godt. "Proud Mama" kunne overskriften også have været! På Instragram kom jeg vist og så til at nævne det omkring en trilliard gange - at jeg havde dem med ude og handle. Jeg fik mange både "thumbs up" og "medlidende" blikke undervejs. Men de var sgu søde (men OK, jeg sagde heller ikke det værste ord i verden "Nej" ret mange gange undervejs. Gruer for den dag, det bliver nødvendigt :)

   Slet
 2. Hvor er du sej. Jeg har dem altid forskanset oppe i vognen.

  Hvordan gik det da du stod i køen med tre vogn-glade unger?

  Mine spørger altid om de må gå selv - og den trætte (læs:mig) svarer altid... Neeeeej, ikke i dag. Hvor kedelig er jeg lige...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mila. Sej og sej. Det er noget med at jeg vælger mine kampe med omhu - og jeg har jo en lille hjælper i min store pige. Der var heller ikke nogen kø den dag, hvilket er en af fordelen ved at bo i en forstad. Havde noget heller ikke gjort det i en større by. Afhængigt af deres humør er det heller ikke altid en jævla god idé. I går blev Rosa ved med at køre ind i alt (inkl. Claras vogn), mega provokerende mens hun grinede højt og synes hun var den sjoveste i verden. Det syntes jeg så ikke rigtig. Har stadig til gode at de løber væk og for det meste er de ganske tilfredse med at få lov til at lægge varer i vognene. Så prøv det og se om det ikke virker - en dag du synes du har overskuddet til det :)

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...