fredag den 19. oktober 2012

Mrs. Moustache

Jeg ved ikke hvad der er med mig og overskæg, men jeg kan virkelig godt lide dem. Men mest på mig selv. På den måde har jeg ligesom taget brodden af det, hvis jeg på et tidspunkt udvikler sorte dun på overlæben.

Moustache collage - bemærk det fine "Mugstache" krus,
som er købt lige her.

Alt bliver ligesom lidt smukkere/får mere pondus med et godt cykelstyr.
Tror i øvrigt Kasper ville gøre sig godt som landbetjent med den snegl på overlæben.
Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg pludselig synes, det er det fineste i verden, men da @frausvensson postede et billede på Instagram af en moustache-bluse, så var jeg jo nødt til at anskaffe mig en. I dag kom et drivvådt bud med en lille fin pakke, der var rejst hele vejen fra Spaniens land, med denne her:

Er den ikke bare fin? Og købt på Zara.com lige her
Kasper begynder at blive lidt nervøs, siger han. Måske frygter han at han en morgen vågner op med ham her ved sin side.

Er du også vild med skæg, så kig ind på Pinterest, der er alt hvad hjertet kan begære inden for moustaches.

12 kommentarer:

 1. Jeg får straks lyst til at købe den bluse, til alle jeg kender. Og til mig selv. Scary.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, du kan jo sende den sammen med et eksemplar af "Skriget fra kernefamilien"! Bagefter kan vi gå rundt og lave oprør mod kønshierarkiet på hver vores side af Odderbanen. Det bliver smukt.

   Slet
  2. Forstæderne har brug for os. Jo de har!

   Slet
 2. Fin trøje..... Jeg tro sgu hvis jeg ikke "plukker" mig som min mand siger jeg gør.. hihi tjaaa så er det skæg mit om 3 år ;-) Not nice.... Behøver jeg sige jeg hader det..... overvejer seriøst at få det fjkernet permanent- og til den tid må jeg da også eje det store sorte du har på ;-) Var forresten ved Fru møller idag og købte kun 2 boller til lømlerne. kald mig bare sej høhø...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ajo - hvordan gjorde du? Købte du ikke engang romkugler?

   Slet
 3. Det klæ'r dig! Både overskæg og overskægsbluse. Den er godt nok fin! Moustache er de nye ugler, lader det til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - men åh nej, tror du det ender med en hel epidemi ligesom med uglerne. Dem fik jeg ligesom nok af på et tidspunkt. Det må ikke ske med mit overskæg!

   Slet
  2. Vi krydser fingre for, at det ikke sker. I øvrigt har jeg vist hørt noget om at ræve er det nye up and coming.

   Slet
  3. Ræve??? Really? Nå, men så er jeg endnu engang ude af modebilledet (som om jeg nogensinde var inde i det).

   Slet
 4. Så må du huske disse til dit næste dinner-party.. Eller bare en tirsdag ;)

  http://www.google.com/search?hl=da&tbo=d&site=webhp&tbm=isch&source=hp&q=mustache+straws&oq=mustache+str&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0i19l2.3505.9205.0.11464.13.11.0.2.2.0.265.2024.0j9j2.11.0...0.0...1ac.1.K-U9Mh4SkiA&biw=320&bih=416&sei=JIyEUKG4Aein4gTgiIDoCg#i=0

  SvarSlet
 5. Hov, linket ser helt mærkeligt ud.. Google 'mustache straws' og tryk på billeder - så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Næææh, hvor er de fine. Dem må jeg da vist hellere lige får fingrene i en stak af :) Tak for tippet!

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...