mandag den 22. oktober 2012

Når det regner på præsten, så drypper det på degnen


Søde, sjove Øglemor bliver interviewet i det nye magasin Vores Børn Plus, som netop er udkommet for første gang. Hun er blevet interviewet af Flødebollernes mor, hvilket jeg synes, de er sluppet ret heldigt fra.

Og jeg siger det ikke kun, fordi jeg på sidste side af interviewet fandt det her:

Orh hvaaaaad! Så så man lige sig selv nævnt i et glittet blad,
sammen med nogle supergode bloggere. Proud mama her!

Dér. Allernederst. C'est moi! Jeg bukker og takker -  og ved ikke om jeg fortjener respekt. Nogle gange hænger jeg kun sammen med elastikker og hæfteklemmer (og kaffe, glem ikke kaffen), men jeg bliver faktisk ret glad for at lige præcis at blive nævnt i denne sammenhæng - og af dig A. Og jeg kan især godt lide at blive kaldt sjov og sej med punktum imellem. Jeg tror jeg kopierer det i flere eksemplarer og sætter det på vaskemaskinen, på puslebordet og ved opvaskemaskinen som en reminder, når jeg henfalder til forstadsblues.

10 kommentarer:

 1. Du har fortjent det :-) helt sikkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte. Det var sgu pænt sagt (jeg er nødt til at bande, når jeg ikke kan rødme på skrift).

   Slet
 2. Kæmpe tillykke. Du er sej, og sjov (også uden punktum imellem) og jeg elsker at læse med her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sgu! (igen - bandeord i stedet for at rødme)

   Slet
 3. Det er så sejt! Jeg er også ret stolt af at blive nævnt sammen med dig. Hvor meget har du bestukket Øglemor med? Jeg er nemlig i tvivl om, om det årsforbrug af cafe latte, jeg har sendt hende, er nok. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg betalte sgu deres huslån ud som tak. Det var da det mindste, jeg kunne gøre ;-)

   Slet
  2. Puh ja, så er latten da vist ikke helt nok, tror jeg. ;)

   I øvrigt fik dit din trang til at bande som kompensation for rødmen mig til at tænke på denne her:
   http://www.youtube.com/watch?v=QPPOtmNoi2k
   (særligt fra 3.30-4.15)
   "Jeg fucking græd som et fucking spædbarn."


   (i øvrigt er jeg også skidedårlig til det med komplimenter, hvorfor jeg griber til tarvelige tricks som at beskylde Øglemor for at tage imod bestikkelse i stedet for at sige tak. Flovt!)

   Slet
  3. Haha - super klip. Det er spot on på mig.
   Og spejl til det med komplimenter. Øglemor skal ikke hives ned i sølet til os! Undskyld!

   Slet
 4. 'Var så lidt. Det er fuldt fortjent, så ingen grund til hverken at rødme eller bande ;)

  (Hey, måske du er kommet til at sætte pengene for huslånet ind på en forkert konto? Synes nemlig stadig min er håbløst meget i minus ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske fangede min bank overførslen i tide og har nu fastfrosset mine konti... måske forventer de, at jeg betaler af på vores eget crazy-dyre lån for vores tændstikæske først. De ved tydeligvis ikke, hvor svært det er at få god PR i disse dage!

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...