torsdag den 25. oktober 2012

Vind en Tangle Teezer /giveaway afsluttet

*** Konkurrencen er slut ***

Om præcis en måned fylder den skønne Miriam fem år. Det har vi talt om i meget lang tid. Og især efter at legekammeraterne i børnehaven er begyndt at runde de fem, så taler vi ekstra meget om, at hun snart bliver fem. Faktisk er hun ikke længere fire-et-halvt. Nej, hun er faktisk fire-et-kvart - eller fire-et-qu'art, som hun udtaler det (mega-sødt i øvrigt).

Clara og Rosa er helt med. Mii'am snart føsseda', mor! Syng sang, mor! 

Så det gør vi en del. Synger "I dag er det Miriams fødselsdag" - nogle gange med deres navne i stedet. Og når man spørger dem gamle de er, svarer de prompte: To år! og sidder og stritter med alle ti fingre i et forsøg på at tæmme otte, til at ligge sig ned (det går ikke så godt med det, til gengæld har Rosa fundet ud af at "folde" sin tunge, til stor morskab for især mig og hende. Synes det er mega-sejt).

Miriam er også den af husets piger med det længste hår. Og som sprutter højest, når vi hele tiden støder på en filtret tot. Det på trods af at alle os med dobbelt-x kromosom herhjemme har hår så glat som glas. Derfor er den Tangle Teezer-striglekam jeg skrev om forleden et meget kærkommet redskab i vores hjem og den bruges flittigt.

Folkene bag Babadut.dk har været så søde at udlove en af slagsen til en af jer. Vinderen kan selv vælge mellem sort, lilla og rosa.
Udvalget af Tangle Teezers,
som den heldige vinder kan vælge mellem

Da rulez (også kaldet reglerne)
Reglerne er simple. Læg en kommentar herunder, så er du med i lodtrækningen (husk at skrive din mail, hvis du kommenterer som "anonym"). Du kan deltage til og med:

søndag d. 25. november 2012

Jeg trækker derefter en vinder vha. random.org 

Slt ugabg ! (blindskrift for "Sæt i gang" - havde lige øjnene på X-Factor USA en kort stund)
***

PS! I øvrigt er der pt. en lille besparelse på Babylegs, som er helt geniale til små ben, når kulden sætter ind. Jeg købte nogle da Miriam var lille og dem bruger vi stadig. Og elsker du også plastikbøtter, så kan du også finde masser fra Sisterma derinde. Og de laver ekstremt gode madpakkebeholdere. I love plastic!

36 kommentarer:

 1. Åh jeg har en der hyler og skriger ved børstning. Hun har det flotteste hår men krøllet!!! Her er mit lod :-).

  SvarSlet
 2. Har en datter med super langt hår, så det kunne da være fedt at prøve sådan en kam (hun er helt klart også en dame man kan høre i hele huset når hun børster hår ;-))

  God dag :)

  Vh
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Haha, her er klokken heller ikke kvart over, men gu'art over. Og hende der siger det, er ret sart, når det kommer til at gøre noget ved filtret hår, så jeg melder mig også.

  SvarSlet
 4. Jeg smider straks et styk lod i puljen, store prinsessen her imod børster og den slags pga filtret hår... Tiller og tuller derimod har 'kun' en meget lille hårpragt, så de vil sikkert sys det var sjovt at tygge på børsten eller noget (uhmmm)...

  SvarSlet
 5. Så du siger altså, at det er muligt at rede håret og komme bare enkelte af knuderne til livs? Og uden at gøre (alt for meget) vold på barnet...? Jeg melder mig ind i kampen og krydser fingre:-)

  Hilsen én, der for længst har opgivet at jagte sin datter rundt i hjemmet med en børste i hånden

  SvarSlet
 6. Jeg vil godt vinde! Selvom jeg tror de lange lokker muligvis er røget inden du trækker lod

  SvarSlet
 7. Haha den der børste + indpakning ligner et menstruationsbind for kvindelige fakirer!!

  Da mine børn er stort set skaldede indtil deres tredje år har jeg ikke brug for børsten. Så dette er ikke et lod. Men hvis du engang støder på noget, som kan få børn til ikke at gå amok over tandbørstning og hårvask, så er jeg game, helt sikkert! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - og her gik jeg er mente, at den lignede en strigle. Synes du skal smide et lod alligevel. Trolden har da masser af hår. Filtrer det ikke? Ellers virker den også fint på voksne, selvom det måske ikke er lige er så chic :-)

   Slet
  2. Nu lokker du. :)

   Men nej, selvom Trolden har en del hår, så er der sjældent problemer med at rede det. Hvis der en enkelt gang er en ugle af de større, kan jeg nøjes med at holde om den pågældende tot helt oppe ved hovedbunden og så ellers rede det ud fra spidserne og op.
   Så nej, stadig ikke noget lod. Især ikke når jeg læser de andre kommentarer om, hvor stor en kamp det er for andre. De har mere brug for det end mig.

   Slet
 8. Min niece har de ondeste krøller! Og min bror beder mig ordne hendes hår, hver gang jeg ser dem (altså når min svigerinde ikke er til stede). Både han og jeg hader at skulle rede hende, så den kam vil være en gave fra himlen ;-)

  SvarSlet
 9. har må jeg være med :) min datter har langt hår og hun vil ikke rede det så måske denne her dims kunne gøre det godt :)

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 10. Jeg vil meget gerne deltage.
  Hvor er de bare fine(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Hold da op, hvor er de fine.
  Jeg vil da utrolig gerne deltage(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde
  nogle smukke øreringe(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/10/give-away-nr-9.html

  SvarSlet
 12. Uuuh det ville være lækkert at vinde :) har et par piger herhjemme der hyler og skriger når der børstes hår ;)

  SvarSlet
 13. Jeg er helt klart med! :) har ønsket mig en siden jeg så dem første gang - har bar eikke vidst hvor man skulle købe dem :)
  katrine.isabella@live.dk
  www.katrineisabella.dk

  SvarSlet
 14. Åh, det lyder som alletiders redning (tøhø) til en krøllefamilie. Vil meget gerne deltage.

  annasophiethomsen snabela gmail punktum com

  SvarSlet
 15. Dem har jeg aldrig hørt om, men måske er det lige, hvad vi søger. Pt friseres husets yngste beboer med både voksenbørste, tættekam og babyhårbørste for at få nogenlunde styr på lokkerne.

  SvarSlet
 16. Den vil jeg gerne vinde. Er den stolte mor til en pige med - efterhånden langt - krøllet hår, som hun hader at få redt. Jeg krydser derfor fingre for, at jeg modtager en mail på pernille1980@hotmail.com.

  SvarSlet
 17. Jeg har ønsket mig sådan en længe, ville eeeelske at vinde den!
  kynne2@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Count me in :) 030786(a)gmail.com

  SvarSlet
 19. Deltager :-)
  altforsej@gmail.com

  SvarSlet
 20. Min datter har det største krølhår så jeg er simpelthen nødt til at være med i denne give away her!
  Tænk hvis det var den her ting der var lykken og som kunne rede os og rede hår!

  SvarSlet
 21. jeg vil meget gerne være med!

  SvarSlet
 22. Hej Rikke

  Ja nu kan jeg desværre ikke prale af, at mine fire drenge har langt hår.... Men mine niecers hår ligner noget der er løgn, da de ikke børster det ordentligt fordi det gør ondt- og deres mor må helller ikke. Jeg må så gerne (stolt )og det ville være en fryd at forære dem denne børstetingest så de kan se ordentlige ud !! Var de mine hunde var de blevet klippet. BUM ;-)

  SvarSlet
 23. Her må jeg være med :-)
  giba@rn.dk

  SvarSlet
 24. Altså jeg må indrømme at jeg allerede har sådan en børste - de er super. Vil rigtig gerne vinde en til venindes datter :-)

  Har også lige linket til din give away fra min blog www.MinKusineMaria.dk hvor jeg skriver om sprogstimulerende aktiviteter med børn i hverdagen.

  SvarSlet
 25. Den ser virkelig smart ud. herlig giveaway.
  Vil ønske mig en i sort :)

  vh
  Margit fra Creative Tail
  creativetail@gmail.com
  cxreativetil.blogspot.com

  SvarSlet
 26. Deltager :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Den vil jeg gerne vinde til tøsebarnet. Hun har virkelig mange krøller og hendes hår filtrer nemt så det er svært at rede ud uden hyl.

  SvarSlet
 28. Jeg har længe ønsket mig sådan en, så jeg ville elske at vinde den :)

  minela96@hotmail.com
  minelakahrimanovic.blogspot.com

  SvarSlet
 29. Jeg vil gerne deltage :)
  sofi.g.j@sol.dk

  SvarSlet
 30. sikke en fin giveaway, jeg vil meget gerne deltage :) heno26@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Lige noget for mig :-)
  gbang@ofir.dk

  SvarSlet
 32. Also I would like sign up for these super candy.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 33. Her på (næsten) falderebet vil jeg da også prøve om lykke skulle være med mig. M's hår er godt nok ikke nær ved at vær en stor filtret tot endnu, men jeg forestiller mig ikke at hun bliver ved med at have englehår forevigt, så vi får sikkert brug for sådan en vidunderkam herhjemme også.

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...