fredag den 5. oktober 2012

Weekendtip: "Gode råd om blogging"

Jeg er muligvis den sidste i kongeriget til at opdage DR2s nye satiretalkshow Kolonien. Jeg må indrømme, at jeg plejer at tænde fjernsynet med en vis skepsis når DR præsenterer noget nyt og "sjovt". Det gør de heldigvis ret ofte, og i mange tilfælde, hjælper de mig faktisk med at kunne passe de sko, der efter yoyo-vægt mellem to graviditeter er begyndt at klemme tæerne lidt.

Men så finder de på Kolonien, og så elsker jeg DR lidt igen og skuler ikke ondt til min bankudskrift, når der igen igen er trukket, hvad der føles som en trilliard kroner til licens.

For det er jo sjovt. På den der gakgakkede måde, som passer godt til min hverdag med stress og jag og for lidt søvn. Kan især godt lide den underspillede humor, med blandingen af en (semi)seriøs studievært og det anarkistiske hold bag.

Især - og det er nok ikke så mærkeligt - tager jeg imod alle de guldkorn som den kvindelige blogger Linette Gyldenstjerne kaster fra sig.

Har du heller ikke set det, så kan du tage imod "Gode råd om blogging" fra hende lige her på YouTube.

Damn I miss summer. Den var bare for vildt crazy
(Det er godt at skrive på engelsk, for det lyder ligesom bedre)
Er du til satire i blogland, så kender du måske Rokokoposten. Hvis ikke, så surf forbi. Det kan kun gå for langsomt.

God weekend!

4 kommentarer:

 1. Næh jeg har heller ikke opdaget dem, så pt er jeg den sidste. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Juhuuu! Så er jeg ikke absolut last-mover for en gangs skyld ;-)

   Slet
 2. Jeg har set de gode råd til bloggerne, men har til gode at se selve programmet på tv. Synes, det er megasjovt. For det er jo temmelig spot ón. Selv om jeg VIRkelig håber, at de madbloggere, jeg følger med hos, spiser den mad de kreerer. Ellers tror jeg, jeg begynder at græde lidt over, hvor meget lækker mad, der går til spilde i det ganske land... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - ja, jeg var også flad af grin, da det hele lige kom en tur i vasken, når hun nu "ikke er så vild med frugt". Synes det allerbedste er hendes ansigtsudtryk, når hun lige har lavet en "one liner". MUMS!

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...