tirsdag den 30. oktober 2012

Yai, endelig vandt jeg noget!

En af de hjemmesider, der handler om børn om, som jeg frekventerer ofte er Rebecca Perssons. Rebecca er øko-mor galore og skriver selv, at hendes økohjerte banker blidt for naturlig sundhed.

Camp Chaos er ikke 100% øko og på ingen måde bæredygtig (vurdér selv, hvor mange bleer, liter vaskemiddel, benzin og vand vi bruger på en normal uge), men jeg synes Rebeccas input er interessante og med til at sætte fokus på at vælge sundt i stedet for sødt. I det nye (og første nummer) af Vores Børn Plus bliver hun desuden interviewet i artiklen "Hysteriske sunde børn. Hvis man har fulgt bare lidt med herinde ved man, at jeg er mere end almindeligt glad for søde sager, og derfor nok ikke lige lander i samme kategori som Rebecca, men jeg når det er sagt, så blev jeg lidt irriteret over artiklen, som allerede i titlen havde vinklet historien i en bestemt retning. Nå, men det kan jeg altid skrive om på et andet tidspunkt, hvis jeg orker.

Men altså. Ud over at hun giver stof til eftertanke, inspiration og provokation, så har hun også en del fine konkurrencer. Og for nylig udloddede hun denne skønne tanktop fra hjemmesiden riverandraven.com.
Lækker, lækker tanktop i økologisk bomuld fra Peru.
Mærket hedder The Baand.
Farven hedder Gargoyle (hvor fint et navn er det lige!) 

Og ud af 179 sæt krydsede fingre, var det c'est moi, der vandt. Behøver jeg sige, at jeg blev glad, da mailen tikkede ind?

Jeg været heldig og vinde noget én gang før, og det var hos NonnasBlog, hvor jeg vandt en hækle og strikkebog. Den har været fremme, og jeg har faktisk lært at strikke glatstrik nu (godt nok mere ved hjælp af Youtube, but still). Oddsene dengang var også lidt bedre, for der var der kun én (guess who) der havde budt ind på denne bog.

Der er vildt mange giveaways i blogland, hvis man bare kigger sig lidt omkring. Og selvom man aldrig vinder noget (ligesom gravidgraHVAD heller aldrig gjorde, før lykkens pamfilius smilede til hende...) så kan man jo være heldig af og til.

Hvem der bare lige kunne vinde en rejse til de varme lande også for hele Camp Chaos. Måske skulle man begynde at spille Lotto for i det mindste at dagdrømme sig til hvad alle de dejlige penge kunne bruges på, skulle man være så heldig at vinde en gang.

Og husk at du kan vinde en hårstrigle Tangle Teezer lige her.

2 kommentarer:

 1. tillykke - det er nu harligt at være lidt heldig :)

  vh
  Margit fra Creative Tail
  cxreativetil.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, det er nemlig dejligt at få lidt held i sprøjten af og til :)

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...