fredag den 23. november 2012

Camp Chaos - nu med badekar

Der gik vist lige arbejde i den.

Og træthed.

Men alt er vel. Vi tæller stadig ned til den store dag på søndag, hvor il commandante har ønsket regnbuekage. Og bagegal curlingmor som jeg er, låste jeg min indre speltmor inde på kontoret weekenden over, og drønede ud til Specialkøbmanden  ved Tilst og købte pastafarver, så vi kan forsøge at efterkomme den førstfødtes ønske.

I morgen står den på gymnastik med Miriam, indkøb til fødselsdag og måske et julemarked i Den Gamle By, hvis jeg kan lokke resten af familien med. Plejer faktisk ikke være så vild med jul, men efter at være blevet hooked på Instagram,  begynder jeg faktisk at se lidt frem til julemåneden, det handler overhovedet ikke til at jeg glæder mig til at købe julegaver til hele familien... Måske er det også fordi, vi begynder at få lidt overskud i hverdagen sammen med især Clara og Rosa. Der er stadig vanvittig øretæveindbydende, men de forstår efterhånden så meget og kan udtrykke sig på sådan en måde, at der er lidt færre vredes- og frustrationsudbrud i det daglige .

De er i det hele taget meget mere charmerende end de længe har været. Især det "nye" badekar er en kilde til endeløs glæde. Da vi flyttede ind i huset for knap fem år siden var det blændet af, og vi har aldrig fået åbnet det. Og på trods af at jeg fik stress-knopper i starten over pigernes entusiasme over deres nye, våde legeplads, så er det også en stor hjælp (tre børn i bad på én gang = lean på højeste niveau) og virkelig hyggeligt, når de plasker rundt.

Camp Chaos lukker øjenene for CO2 kvoter
og har åbnet ned til det oprindelige badekar,
der har været blændet af i de knap fem år vi har boet her. Instant happiness.
(FruForstad - hvad siger du til klinkerne)

Sådan kan det også arrangeres.
Husets eneste Y-kromosom var alene hjemme og gjorde sig det bekvemt.
Som I sikkert kan regne ud render vi alle mere eller mindre rundt med rosin-hud på fingre og tæer og undrer os allesammen over, hvorfor filan vi ikke åbnede det karbad noget før.

Nu vil jeg klappe computeren sammen for nu, og måske for weekenden.
Hvis ikke før, så ses vi på den anden side af familie- og børnehavefødselsdag.

Hvis du vil følge med, er jeg lige kommet på Facebook med Camp Chaos (jeg kan bare ikke få nok af sociale medier). Du kan følge med lige HER.

4 kommentarer:

 1. Badekar og miljø og den slags. Hvis man nu fx er to voksne i sådan et kar, så er det altså begrænset hvor meget vand der er plads til. Jeg vil også have et badekar.

  Og jeg håber du bliver glad for pastafarverne. Jeg elsker mine. For evigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det skal du da have så! Og du har ret, der skal næsten ingen vand i til to voksne... "problemet" er at det næsten kun er ungerne der bruger det. De har til gengæld aldrig været renere.

   Og de der pastafarver. De er for seje.

   Slet
 2. Min mand så billedet af julebryg og badekar - han overvejer nu at bygge til. Vi har nemlig ikke badekar - kun julebryg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er heldigvis et godt sted at starte. Og I kan nøjes med at købe dette her: http://babadut.dk/produkter/9-alle-produkter/987-flexibad-bibabad---justerbart-60-80-cm/

   Thank me later ;-)

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...