fredag den 7. december 2012

Jeg.må.ikke.shoppe.til.mig.selv.jeg.må.ikke.shoppe.til.mig.selv

Det er decembers første regel.

Thou shalt not shop for thyself!

Et godt princip i teorien, men et virkeligt svært et at efterleve i praksis. For det bugner med fristelser - og vi ved jo alle hvordan det er med fristelser. De er jævle svære at modstå. Også selvom man næsten dukker nakken, når man logger ind i netbanken eller hører ordet "budget".

Nu er det ikke fordi jeg forventer en fanfare eller noget, men jeg forsøger faktisk at holde mig i skindet. Også selvom jeg skal til julefrokost to gange i denne weekend, så bliver det i en forvasket gammel sag fra skabet, som jeg prøver at overbevise mig selv om stadig holder i sømmene.

Det giver jo egentlig også god mening. Hvorfor ønske sig noget, hvis man alligevel bare køber det til sig selv lige inden? Men igen... der er altså bare lidt svært at undgå.

Et godt råd, som jeg burde følge var derfor ikke at surfe rundt og lade mig forgabe i diverse webshops. I øjeblikket har jeg svært ved at undgå at url'en viser mimiscirkus.com alt for ofte... Lad være at gå derind, hvis du er nem at friste - især, hvis du godt kan lidt flotte plakater og ting til hjemmet.

Jeg har svært ved nogensinde at forsvare at bruge 370 kr. på en pude, men hvis jeg kunne ville den her flytte ind til os asap.
Pude fra Fine Little Day.
Sammen med denne plakat fra Tex & Jack

Tex & Jack: Blissful Ignorance (30x40), 379

Jeg skal holde mig i skindet - men derfor kan man jo godt kigge...

(PS. Mimis Cirkus har ikke sponsoreret dette indlæg, jeg er bare svært begejstret for deres webshop, som jeg synes adskiller sig på rigtig mange, postive måder fra de fleste anre. Og så har de fri fragt i DK også selvom man ikke køber for en trillion-trilliard først. Og det er altid et kæmpe plus)

12 kommentarer:

 1. Altså, Rikke, reglen er at hver gang man har købt fem gaver må man købe noget til sig selv! Dét er decembers første regel!

  SvarSlet
  Svar
  1. NÅr det kommer fra dig, så tror jeg på det. Troede faktisk du ville sende mig en Excel-ark til at holde øje med mit forbrug i stedet for :)

   Slet
 2. Der er også reglen om, at hver december kræver en ny julekjole. Det er til gengæld den, man tropper op i til ALLE arrangementer. Og så skal den være varm. Eller rød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh... du har ret. Jeg må have en kjole. Og man må jo spend some to make some... eller noget...

   Slet
 3. Og så er der reglen om, at man helst ikke skal tage tyve kilo på i december. Set i det perspektiv, vil jeg altså hellere bryde reglen om, at man ikke må shoppe til sig selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nok en bedre regel #1 end at man ikke må shoppe...

   Slet
 4. La la la, kan ikke høre hvad du siger... (shopper totalt til mig selv i december - du er ikke alene)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den voksne løsning med at stikke fingrene i ørerne bruger jeg også jævnligt. Godt jeg ikke er alene!

   Slet
 5. Der tør jeg EDDER-manme ikke gå ind så! Kan godt lide puden og ELSKER plakaten:o)) Hilsen just another netshop-aholic....

  SvarSlet
 6. Jeg kunne lade være med at klikke ind på mimiscirkus i lige nøjagtig...10 sekunder...åh, hvor er der mange fine ting derinde som ville se SÅ godt ud herhjemme...

  SvarSlet
 7. Hvor er den plakat bare super fin (:

  - Kit

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...