søndag den 16. december 2012

Noget om nødder - og vinderen af de to SHUFFLEbooks

Det har været en helt igennem dejlig weekend i Camp Chaos. Så dejlig, at ikke engang det faktum at Rosa har høj feber og derudover tømte sin mavesæk ved spisetid kan rokke ved glæden. Vi er hverken helt eller halvt færdige med gaverne, men nu har vi et juletræ, og nogle uformelige klumper af bagt pebernøddedej, som er lavet uden at jeg er gået grassat over spist rå-dej, mel over det hele og børn der åbenbart ikke har arvet min udprægede æstetiske sans oh quit lying you og elsker anarki - også når det kommer til størrelsen og formen på pebernødder.

Mellembarnet Clara ligger ikke under for konventionerne.
Rulle siger du? No 'effin way.

Nå, men det var jo slet ikke derfor I 53, der deltog i lodtrækningen om de to SHUFFLEbooks: Kom og syng med os - Jul og Tegn med tal - dyr kiggede forbi. I ville jo gerne vide om I har vundet eller ej. Ikke om størrelsen og formen på vores pebernødder (eller andre nødder).

Jeg morede mig meget over kommentarfeltet, hvor nogen (ja, dig gravidgrahvad) tydeligvis havde tankerne et meget ulødigt sted - og andre kunne oplyse om at den venstre testikel altid hænger lavere end den højre. I sig selv nærmest nok til at vinde, hvis jeg nu kunne uddele præmien for hvor langt mine mundvige hævede sig og styrken på mine gryntefnis (ja, jeg er så så "heldigt" skruet sammen at jeg grynter, når jeg fniser) .

Men det var altså Random.org, der fik lov til at vælge en vinder. Og den landede på nr. 22, som var Helena, som har bloggen Made By Me. Stort tillykke med det! Jeg håber du, eller nogen du kender, bliver ligeså glade for dem, som vi er herhjemme.

Ps. Hvis du ikke kender Helena synes jeg du skulle kigge forbi. Ud over at have noget på hjerte, bl.a. en barsk barndom, så laver hun simpelthen sådan nogle fine ting. Se bare de her ringe - og hvis du elsker  mønstre ligesom mig, så er hun så sej.

Tak til alle, der deltog - 
og ikke mindst til folkene bag SHUFFLEbook
der var så søde at sponsorere denne fine gave! 

1 kommentar:

  1. Ihhh Rikke hvor er jeg bare super glad. Jeg har sendt dig en mail med min adresse;-) kærligst Helena

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...