fredag den 1. marts 2013

Billeder i stedet for ord

OK - jeg får ikke skrevet en skid i tiden. Har simpelthen alt for travlt med at tænke store tanker, arbejde, passe syge børn, overholde deadlines og prøve at holde hovedet oven vande. Så I får lige en gang billeder, som nogle af jer måske allerede har set én gang på Instagram. Jeg hedder i øvrigt @campchaos derovre.

Jeg elsker ord, men jeg elsker virkelig også Instagram. Der er så mange søde mennesker derinde, som tillader os alle et indblik i deres daglig dag gennem små snapshots. Og se bare længere nede, hvad jeg har været så heldig at få af SanneP og hendes søde seje datter Clara til min egen Clara og Rosa.
Weekendmiddagslur på madrasser - bare fordi man kan 

Gang i mors beautysalon

Orh hvad!
Når man er i gang med at knække koden for 12 brikker er 196 rocket science.

Clara, med prinsessehår, giver lige et nummer på mormor og morfars klaver
"Nogen" (mig!) var virkelig heldige på Instagram,
og fik to fine kopier af SanneP og hendes datter Claras kreationer
 til Clara og Rosa (og en gave til mig! Totalt velvalgt tape!

Det kan godt være at der var nogle røvhuller,
der ikke kunne kende forskel på dit og mit,
men jeg har heldigvis et forsikringsselskab,
der var totalt hurtig på aftrækkeren og opgraderede min stjålne 4S til en 5'er.
Helt klart win i en rådden situation. 

Hipster kids

Køkkenpersonalet smager på mormors kreationer

Rigtig god weekend til jer alle!

2 kommentarer:

 1. Hej rikke
  Hvor er de søde;) og så store. Lige om lidt bliver Rune og Emil 3 år og hvor er de bare fløjet afsted. Store søde drenge... Starter børnehave på mandag og skal for første gang gå på hver sin stue... Lidt skrækindjagende for moderen... Især når det kun bliver tydeligere, hvor glade de er for hinanden. Det er nu noget helt særligt at have tvillinger. Igår var Rune syg og jeg endte med at hente emil fordi hans stuepædagog ringede for at sige at han gik og savnede sin bror helt vildt... Totalt sødt;).

  SvarSlet
 2. Hej Kristine - undskyld det ultrasene svar! Hor er det vildt at de snart blive tre år - jeg forstår det virkelig ikke - også selvom weekender kan føles som år, når de er særligt lømmelagtige.
  Hvordan er det gået med at starte i hver sin stue? Vi vil gerne have C og R skilt lidt ad, så de kommer i hver sin spisegruppe, men ellers er vores institution nemlig mere aldersopdelt, så de vil få en del med hinanden at gøre.
  Rigtig god weekend :)

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...