mandag den 22. april 2013

Kære Badeland. Har I fundet mit overskud på bunden af et bassin?

- i hvert fald fysisk. Det var noget med at vi holdt ferie hele sidste uge, og de er på en eller anden måde lidt faux pas at sprede det glade budskab over hele indernættet om, at vi havde planer om at drage sydover tre børn bagi bilen uden pas, for at tilbringe fire dage i et østtysk-ish feriecenter komplet med bade- og legeland til den helt store familiehoneymoon - i hvert fald, hvis man gerne vil højne muligheden for at få uventet besøg i hjemmet i mellemtiden. Who am I kidding. Herhjemme ville en indbrudstyv skride igen uden at bryde ind, for han ville automatisk tænke at han kom en postgang for sent qua det allestedsnærværende rod i huset.

Men altså. Totalt idyl og lykke i Camp Chaos i flere dage, med 22 grader og glade, efterhånden permanent rosinrynkede børn efter timevise ophold i badelandet. De havde faktisk aldrig været så rene før, da vi vendte skuden og kørte hjemover i fredags - indtil Clara og Rosa på skift brækkede sig efter hhv. en halv og en hel times kørsel. Jep, sådan en biltur bliver bestemt ikke mindre tiltalende når der ligger bunker af overbrækket tøj bagi.

Aaaaanyways.

Der har lige været lidt meget smæk på siden vi kom hjem, og jeg har svært ved at ryste en underlig post-ferie-træthed af min, så derfor har jeg ikke fået trukket en heldigvinder af min giveaway, hvor man kunne vinde et børnevenligt skrælle- og knivsæt, sponsoreret af Kitchen4kids.dk. Jeg har ikke glemt det - og hvis det er et plaster på såret, så er der faktisk en ekstrapræmie, som jeg har fået lov til at udtrække. Jeg skal bare liiiiige have ordnet en 7-8000 gøremål i mit virkelige liv, som på en eller anden måde tillader sig at presse sig på også. Dammit.

1 kommentar:

  1. Håber du får ordnet dine gøremål, og at du trække mig og Svesken i give awayen :-D

    Velkommen hjem

    FruF

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...