tirsdag den 23. april 2013

Vinder af Grønsagsskræller og kniv + bonusvinder

Okkedog. Og her gik jeg lige og troede at jeg skrabede bægeret med overskud, slet ikke kunne mønstre noget energi til at få trukket en heldig vinder af dette skønne sæt, af mærket Willy Mia Fred, som Dorthe, der ejer den lækre webshop Kitchen4kids, har været så sød at sponsorere til en heldig deltager.

Er det ikke bare fint? Er stadig helt verliebt i begge dele.

Og den heldige vinder er (trut truuuuuuuuuut: ByKirsti. Stort tillykke med det, jeg håber I bliver rigtig glade for sættet!

Bonusvinder
I mit indlæg omkring giveaway'en nævnte jeg også et knivsæt fra Kuhn Rikon, som desværre var udgået. MEN igen kom Dorthe to the rescue. Hun smed nemlig en KiddiKutter i puljen til endnu en heldig vinder. Denne kniv er til de helt små køkkenhjælpere, som endnu ikke helt har mestret kunsten at tackle en skrap kniv.
Små fingre, der ikke bliver savet over af store knive

Og hvem vandt så denne smækre lille sag? Det gjorde Tanja fra bloggen Den lille hyggelige. Jeg håber, at den er et lille plaster på såret over at du ikke vandt sættet, som du skrev, du havde haft på ønskesedlen :)

Endnu engang tak til Kitchen4kids for at sponsorere nogle gode sager et par heldige vindere. Og tak til alle 46 deltagere, det er dejligt at I gider kigge forbi.

1 kommentar:

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...