torsdag den 16. maj 2013

Det obligatoriske "undskyld jeg ikke er her oftere" indlæg

Hvis du har en blog, og i en periode bliver tacklet af hverdagen, der nogle gange bare er en røv, der kaster ekstreme mængder arbejde, vasketøj og - hvis du er haveejer - ukrudt efter dig. Og andre gange er helt utrolig charmerende og lokker med lange dovne eftermiddage i haven, vennebesøg og glade, raske børn foruden virkelig mange afsnit af Vampire Diaries på Netflix, så ved du, at det kan være svært at komme op på hesten igen. For der er pænt mange historier i sådan en dagligdag, og hvordan får man lige dem alle formidlet efter lidt radiotavshed.

Ulempen ved at misligeholde sin digital identitet på sin blog er, at man nemt kommer til at ligge inde med jævla mange kladder i bloggens maskinrum. Kladder som måske har en overskrift og stikord til indhold, men som af en eller anden årsag bare ikke skriver sig selv.

Ja, jeg antager jo nok lidt her, at hvis du er kommet forbi, så er det forbi du enten har Googlet på "kan dovendyr prutte" seriøst, det viser statistikken nogle hits på, eller måske har en lille interesse i at høre, hvad der sker herhjemme. Jeg håber selvfølgelig på det sidste, for på trods af manglende indlæg, så savner jeg det hver dag, og banker jeg mig selv i hovedet med dårlig samvittighed over min manglende tid.

Det går pænt stærkt herhjemme i tiden. Clara og Rosa er begyndt i børnehaven, er fyldt tre år og har smidt bleen siden sidst. Miriam har været på besøg i skolen og har næsten fået rokket sin første fortand løs. Vi har forvirret os selv yderligere omkring hele den her sælge/bygge-til gordiske knude, som vi har fået os viklet eftertrykkeligt ind i og der er charterferie con amore i sigte i sommerferien.

Dertil kommer at jeg vist nok har lovet en af de flinke brugere på Instagram (@campchaos) at jeg ville skrive noget om en skakternet kage, jeg bagte til Clara og Rosas fødselsdag.

Så. Uden at gøre en lang historie endnu længere, så vil jeg bare sige, at jeg håber, I ikke forlader mig helt i min semi-absentia. I'll be back.

21 kommentarer:

 1. Altså - er nogenlunde lige så bagud som dig. Fik f.eks. først lige læst dit forrige indlæg i går aftes! Så bare rolig - jeg hænger på :-)

  SvarSlet
 2. Et evigt søgeord på min blog er "gamle patter"

  SvarSlet
  Svar
  1. hahahaha... bliver man så skuffet over resultatet? ;-)

   Slet
  2. Haha - i lang tid var et foretrukket ord her: Stor numse. Tror de blev slemt skuffede (I hope!) over måske at finde det her: http://www.campchaos.dk/2011/12/god-rv-pa-den-ipad.html

   Slet
 3. Kunne ikke drømme om det; at forlade dig altså. Har selv temmelig svært ved at holde kadencen lige pt. Det skyldes foråret. Det kan undskylde det meste. Har jeg bestemt :-)

  Tillykke med de smidte bleer, den dobbelte fødselsdag og børnehavestart. Nu har du ingen småbitte børn længere ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for. Og lige over :)

   Slet
 4. Det lyder nu okay det der med lange, dovne eftermiddage i haven, og med vennebesøg og glade børn - det skal man have lov at nyde, uden at skulle bekymre sig om, at det skal dokumenteres skriftligt og visuelt;) Men glæder mig nu også til at læse mere, når du er tilbage:) Godt forår herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har jo så evigt ret, det føles bare så dejligt trygt og dokumentere sit liv herinde også :)

   Slet
 5. jeg har tænkt på dig i dag, fordi jeg sang nede i vaskekælderen og blev glad, og i et splitsekund overvejede at finde et skolekor, der ville have mig med. Har opgivet tanken igen, men er glad for at høre at hverdagen går godt hjemme hos jer.

  FruF

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er en lille korist gemt i dig. Du har det i dig, især når du er pjattet med Gram Prigxxxx! Indrøm det så. (håber ham den lille har det bedre...)

   Slet
 6. Jeg kender det. Så jeg hænger bare ved og får dig ind via mir feed, når du har et øjeblik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanx Frederikke, du får lige en virtuel krammer!

   Slet
 7. VAMPIRE DIARIES!! Vi er lidelsesfæller, åbenbart. :)

  Men nej, jeg smutter heller ingen vegne bare fordi der kommer lidt hverdag i vejen for regelmæssigheden. Måske skal du bare blæse på det gamle indhold og så lave noget nyt om, hvad der fylder lige nu? Jeg kan i hvert fald ikke selv tvinge mig til tastaturet, hvis der bare er en hel masse "burde", jeg skal skrive.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er hooked. Forsøger mig at finde mere socialt-acceptable serier at blive fanget af, men har set House of Cards og The Wire og kan altså virkelig godt lide at kigge på ham Damon, som er meget easy on the eye efter en lang dag. Prøver også lidt halvhjertet med Hemlock Grove, endnu en Netflix-serie, men de rer ingen pæne mænd i = why bother...

   Slet
  2. Håber i øvrigt alt er vel!

   Slet
 8. Nej da! Jeg ligger selv i rutefart mellem køkkenhave *host ukrudt* og 2-årig, der prøver ALLE grænser af samtidig hele tiden hver dag, så jeg kender det. Får faktisk ikke rigtig åbnet computeren dagligt, endda - fordi jeg bare aldrig har tid. Så deeet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle ved at 2-årige er "kids-of-anarchy" - jeg er imponeret over at du har tid til at "trøste" mig. High five herfra!

   Slet
 9. Jeg har først lige fundet dig og glæder mig til at følge med:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at du er her! Har lige været inde og lure på din blog. Damn, nogle lækre unger du har dig. Mon ham den mindste kunne afsættes til en af mine piger?

   Slet
 10. Jeg bli`r... Og tænker også, at man jo ikke kan nå mere end vi gør :-) Og med alle de børn vi har går tiden bare godt.... Tænk dine små er tre år nu. Tillykke med dem. Jeg kom lige til, at tænke på da jeg læste om din graviditet på MM..... Dejigt at de er nogle små lopper- nyd det. Min på 13 er mere ude end hjemme høhø... Så er det godt at man stadigvæk har to på snart tre, som elskeeeer deres mor på den måde som små mennesker gør ;-)Glæder mig nu altid til at læse lidt fra din hverdag. Hver ting til sin tid ikk´?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vildt at det er tre år+ siden vi var igennem hele den misere. Overvejer helt at finde de gamle indlæg frem igen. I øvrigt er "lopper" den fineste beskrivelse af mine piger. Mon ikke det er samme situation hjemme hos dig :D

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...