onsdag den 12. juni 2013

Dræn dagen derpå anno 2013

Jeg har lige sat mig på terrassen med en kop kaffe og min bærbare og forsøger at suge et par solstråler ud af himlen, inden den efter sigende vender vrangen ud på sig selv senere i dag og sikrer at vores vandregning ikke løber løbsk, når vi skal vande alle vores bede og blomster i Camp Chaos vildnisset herhjemme.
My view
Inden for flyder det med vasketøj, sand og nullermænd, men jeg har besluttet mig for at sætte mig med ryggen til at lade det flyde. Plænen trænger til at blive slået, men det gør den alligevel fem minutter efter den har fået en omgang i denne tid alligevel. Så jeg lade, som om vi har en rengøringshjælp og en havemand der kom og bruge tiden på noget jeg holder af i stedet.

Jeg må indrømme, at jeg lige skulle bekæmpe min trang til at se endnu et afsnit af Tattoo Salonen, som jeg har fået en slags afhængighedsforhold til siden i går, hvor jeg opdagede, at vi har ViaPlay på fjernsynet og så hele første sæson. Men igen. Have i sol vs. fjernsyn du kan se 24-7...

Miriam er i børnehave, fordi hun i disse dager møder de 95 andre børnehavebørn, som om to måneder skal starte deres nye liv skolebørn. Det er crazy shit - især for hendes forældre, der i går sad sammen med 46 andre forældre (plus minus) og kiggede rundt på både børn og voksne. Damn, det er vildt tænke på at man skal følge op- og nedture  i hendes liv sammen med dem de næste mange, mange år.

Jeg holder endnu en omsorgsdag i dag sammen med Clara og Rosa. I går fik de lagt dræn og fjernet polypper for anden gang. Ligesom sidste gang er de allerede friske igen, men når jeg nu havde muligheden for at tage en ekstra fridag sammen med dem, så var det nok ingen skade til.

De klarede fasten, narkosen og opvågningen så fint i går. Rosa var lidt paf indtil den søde sygeplejerske gav hende en is og en lille pose vingummi. Clara vågnede lidt efter og satte sig nærmest op med det samme og bad om en is. Det er ikke særlig fedt at se dem falde i søvn, men de er sgu et par toughe små piger. De lå helt stille og lod narkoselægen lægge masken på.

Resten af dagen stod den på alle de is de ville have, men allerede efter middagsluren var de sultne og ville have rigtig mad indtil de huskede at vi havde lovet dem alle de is de ville have.
Patienterne med nylagte dræn og polypfrie svælg
I dag tænkte jeg, at det ville være fint at komme lidt ud. Vores bil er til service, men heldigvis går der regelmæssig  bus og tog ind til Aarhus fra forstæderne, så ned i dobbeltdækkeren og afsted.

Normalt er jeg lidt loren ved at tage afsted med dem selv, for der kan nemt gå bananas i den og jeg lidt mister overblikket. Ærlig talt, jeg fatter ikke, hvordan dagplejemødre klarer at holde styr på fem børn. Ser aldrig en dagplejemor med et kobbel af børn, der ser ud til at stresssvede, som jeg ofte gør, når jeg er alene af sted med Clara og Rosa.

Vi tog bussen ind til Tangkroen og gik på opdagelse i Sculpture by the Sea. Je suis en amour! Det er jo så fin en udstilling.
Et styk forlystelsespark mast sammen til en terning
For at være helt ærlig, så er jeg på ingen måde nogen connaisseur, når det kommer til kunst, så jeg aner faktisk ikke hvad jeg taler om. MEN det var fedt at gå den smukke strækning med glade unger i vognen og sætte sig på græsset omringet af alle de ældre og institutionerne på tur og spise den medbragte madpakke, før vi asede tilbage til byen og tog et tog hjem igen.

Lunch by the Sea 2013
Jeg er så glad for at vi tog afsted. Og jeg sender lidt kudos til mig selv over, at jeg på intet tidspunkt gik i panik eller råbte af dem, når de ikke kunne kontrollere deres små energifyldte kroppe og bare måtte råbe og mosle rundt i toget eller tag en ekstra gang på rulletrapperne i Bruuns Galleri.

Om lidt står de op, og så henter vi Miriam. I aften kommer barnepigen et par timer, så K og jeg kan tage på romantisk tur til IKEA og se på bryggers. Jep - vi forstadshipstere ved lige hvor man skal tage hen for at nyde lidt alenetid.

1 kommentar:

  1. IKEA er en fantastisk kærestedate... og jeg gad så godt se den udstilling, men det er lidt mere end en lang togtur væk for os, såe...

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...