tirsdag den 25. juni 2013

Vind chokoladeovertrukne mandler fra Konnerup & Co.

Jeg har vist skrevet det før, men en af de allerbedste ting ved at have haft den her blog igennem længere tid, er helt igennem de lejlighedsvise gode, der kommer i min retning i form af ting og sager, som jeg kan teste.

Især de flinke glimmerladies hos Lahme.dk er nogle slemme fristerinder og har vist fanget, at vejen til mit hjerte (og et blogindlæg), går via min gane. Da de derfor skrev og spurgte om jeg havde lyst til at smage på en ny serie af dragéemandler af "allerbedste, mest afhængighedsskabende slags" fra det sydfynske chokoladefirma Konnerup & Co, så svarede jeg selvfølgelig et splitsekund senere, at det kunne jeg da godt tænke mig who am I kidding, jeg var totalt klar. Chokolade - bring it on!

Få dage senere landede en KÆMPE kasse med dobbelt op på fem lækre varianter af chokoladeovertrukne mandler.
Det er jo nærmest ondt at blive sendt så mange lækre pakker chokolade på én gang...

Du kan selv læse nærmere om de enkelte varianter på Konnerup & Co's hjemmeside. 100 g koster 45 kr., i den pebrede ende af chokolade, men damn, de smager også godt. Normalt vinder chokolade, der er mørkt som helvede, altid over lyst hos mig, men jeg må indrømme, at varianet "Milk Chocolate and Almonds", der er karameliserede mandler overtrykket med mælkechokolade smager så syndig godt, at jeg næsten - men kun næsten - synes at den er en ny chokoladefavorit.

Jeg må indrømme, at jeg ville ønske, at jeg havde haft lidt mere mådehold, så jeg kunne have udloddet lidt flere pakker til jer, men det har jeg altså ikke. Faktisk er der "kun" tre uåbnede pakker tilbage, men det her bliver en ultrakort giveaway, for ellers tror jeg ikke, at jeg kan styre min chokoladeafhængighedtrang.

Du kan derfor deltage i lodtrækningen om tre pakker chokolade fra Konnerup & Co, hvis 
du smider en kommentar senest

søndag d. 30. juni 2013 kl. 12:

Dark Chocolate and Almonds
Klassisk sprøde mandler overtrukket med fantastisk mørk chokolade
  
White Chocolate and Chai
Mandler overtrukket med hvid chokolade og smagen af klassisk chai fra nelliker, kanel og sort te.

Dark Chocolate and Chili.
Mandler overtrukket med konnerup & Cos allerbedste mørke chokolade med et pift af chiliÆrgerligt at der ikke var flere af dem med karamelliserede nødder tilbage... de forsvandt vist bare lidt på mystisk vis sammen med dem med lakrids - sorry, jeg prøvede virkelig...

De er meget glade for superlativer hos Konnerup & Co, men hvor det normalt ville irritere mig grænseløst og få mig til at tænke, at det var et ringe produkt, så tænker jeg faktisk i denne sammenhæng, efter at have smagt alle varianter, at de er mega-stolte af deres produkter og at det for en gangs skyld også er OK at spice ordvalget lidt op, når man rent faktisk kan byde på kvalitetsprodukter ud over det sædvanlige.84 kommentarer:

 1. Jeg synes du er vanvittig sej, hvis du på stadig har 3 pakker af lækkerierne tilbage søndag (d. 30 juni?). Det er viljestyrke af format! I så fald håber jeg Konnerups syndigheder lander her:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - tak! Jeg tænkte først tirsdag, men i min aftentræthed tjekkede jeg ikke datoen... Flot Rikke-prikke. Må nok hellere lige spise en rest af dem med mørk chokolade og chili for at holde mig vågen. Synes faktisk også at det er ret flot at at de ikke alle er væk. En af pakkerne blev endda allernådigst givet til yndlingsnaboen. Hvis jeg ikke lavede en hurtig lodtrækning ville min viljestyrke nok hurtigt være opbrugt... :D

   Slet
 2. Le chocolat, c'est bon pour le morale. Sådan siger de i Frankrig. Og almindelig opmuntring, det kan man da godt have brug for dagligt med 3-årige tvillinger, der tester og tester ens menneskelige rummelighed, ikke! Derfor skal jeg da have chokolade til at forsøde sommerferieaftenerne, efter at børnene er lagt i seng.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - fantastisk motto. Og ja, du ville helt klart have fortjent de gode sager!

   Slet
 3. Oh la la...dem gad jeg godt ae med tænderne ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg havde selv beholdt det hele (host-host).
  Hvis jeg vinder, så vil jeg nyde chokoladen efter at vi er flyttet, som en belønning for at det forhåbentligt er veloverstået :)
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 5. Nuuuuuaaarrhhhh jeg ku' godt indhalere sådan en gang chokolade!!!

  SvarSlet
 6. Håber de tilfalder mig... Så kan det være de store mængder kaffe jeg inhalerer i øjeblikket (pga baby der fester om natten) glider nemmere ned...

  SvarSlet
 7. Årh, hvor er du sej! Jeg havde ædt det hele og påstået at det ikke var nået frem med posten hvis firmaet spurgte!!! :-D

  Heldigvis er du et ærligt og retfærdigt menneske, Rikke! ;-)

  Møs fra Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, heldigvis måtte jeg helt selv disponere over lækkerierne, men af hensyn til mine hofter, må nogle flytte hjemmefra :)

   Slet
 8. Tror sgu også jeg havde spist dem alle selv. Eller noget ;-) men håber jeg vinder (og hvis jeg gør, at der så stadig er 3 plader tilbage - hehe)

  SvarSlet
 9. Åhh jeg håber, de kommer i min retning - bare fordi jeg trænger til opmuntring...

  Kh LouiseH

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv LouiseH, det lyder faktisk ikke så rart... KH Rikke

   Slet
 10. Mandler overtrukket med chokolade er bare fantastisk, så håber en portion kunne vej til mig og min mave.

  Kirsten

  SvarSlet
 11. For de der lækre sager, er jeg villig til at lade kostplan være kostplan. Og så i det mindste spise noget ordentligt, når jeg endelig går i chokolade-mode. Lækkert, ser det ud! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså hvordan går det med den kostplan? Kommer du med en update på bloggen. Dit skyggeliv i den anden forstad har brug for motivation!!!

   Slet
 12. AAarh men jeg synes da vi har aftalt at det der chokolade skal sendes til Forstaden. Træk nu mig i den her give away iggå.

  SvarSlet
 13. øj fed giveaway - kan godt forstå at nogle af den er væk - det havde nok aldrig blevet til en giveaway ved mig - haps haps haps ;)
  x
  Margit
  margit.rosenaa@gmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg sider hver aften og skriger "har vi ikke noget chokolade!!!" og her kan jeg jo vinde noget. Ærgerligt at fristen ikke bare udløber nu - Hvor jeg starter tre dage alene hjemme med drengene.. For er der noget man har bruge for, udover at den anden voksne fandme bare indfinder sig på matriklen, så er det chokolade, når jeg er alene hjemme.

  SvarSlet
 15. Uhm... Mørk chokolade og mandler:) It doesn't get better:) Krydse fingre for jeg vinder!! Hep hep på mig:) Også fordi fra fredag har ungerne 6 ugers ferie....

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 16. Haps haps, lyder lækkert!

  SvarSlet
 17. Hvem siger nej-tak til chokolade?! Not me anaywho. Og projekt #prøveratlevelidtsundt er alligevel smidt på porten, så count me in.

  SvarSlet
 18. Jeps - den er jeg med på, det er da lige en præmie for mig :)
  KH Dorthe

  SvarSlet
 19. Åh en fin give-away. :D

  Jeg har selv gang i en give-away på min blog, hvor man kan vinde en bog.

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 20. Gad vide, hvor "længe" du har været om at spise de andre 7.. ;-) Men i det mindste, er det god reklame.. de må være RET gode!

  Håber at jeg får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med lækkerierne, så deltager naturligvis.. :-)

  SvarSlet
 21. Jeg havde slet ikke haft andet end parpiret tilbage... det kunne jeg så have sendt ud i en kreativ give-away for folk, som fletter punge af genbrug... som jeg iøvrigt er noget fascineret over :-D

  Vil selvfølgelig gere deltage :-D

  SvarSlet
 22. Er du nu også sikker på de 3 pakker er tilbage på søndag?
  Det der er jo guf med guf på

  SvarSlet
 23. åhhh synes jeg skal fejre mine gode karakterer, med lidt lækker chokolade - haha :D

  missen.5@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Mon ikke jeg kan få et ekstra stort kys hvis jeg giver et par stykker til husbonden? ;) krydser fingre

  SvarSlet
 25. Mig mig mig - åh chokolade...

  SvarSlet
 26. mums, dem vil jeg da gerne nyde

  mette.knk(a)gmail.com

  SvarSlet
 27. Chokolade kan man altid spise.

  SvarSlet
 28. Mums mums mums :) Deltager helt sikkert :D hehe....

  Maja
  maja3012 @ hotmail.com

  SvarSlet
 29. Lækkkeerrrttt

  selinedam@hotmail.com

  Deltager :-)

  SvarSlet
 30. Year Chokolade kan man aldrig få for meget af :)

  SvarSlet
 31. Chokolade til mig! Det lyder nemlig som varianter, jeg kan have for mig selv - måske med undtagelse af chili-udgaven, for Kæreste er chili-holiker. Imponerende mådehold, btw, at der kun er forsvundet to pakker.

  SvarSlet
 32. Yes - de vil da HELT klart komme hjem til mig! Det er da nesten;) tomt for sjokolade her nu!
  Krydser fingre for lækkerier!

  SvarSlet
 33. Som fynbo (endda på Sydfyn også) bør den lande hos mig. :-p Kører gennem Vester Aaby hver weekend for at besøge svigerfamilien i Faaborg, og vi har bare aldrig haft råd til at købe noget af det lækre chokolade med.

  denlilleverden@godmail.dk

  SvarSlet
 34. Det er godt klaret - de havde aldrig overlevet herhjemme.
  Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 35. jeg er helt klart med.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 36. Godt gået at du ikke har spist dem allesammen, det havde jeg sgu gjort!

  SvarSlet
 37. Det chokolade er SÅ lækkert!Dejligt at du har gemt tre, det ville jeg ikke kunne have gjort ;)

  SvarSlet
 38. Ja da! Chokolade :) Mums

  Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 39. Åh, det er da lige mig, der skal vinde de der lækkerhapser. Bare fordi, jeg trænger til brændstof til at pakke de over 100 flyttekasser ud, som pt residerer i vores kælder. Og. Jeg. Gider. Ikke. Men hvis jeg nu kunne bruge mandler som lokkemiddel... Forestiller mig et Hans-og-Grete agtigt spor rundt i kælderen fra flyttekasse til flyttekasse. Det kunne måske virke. Så pick me, pick me - please!
  stine(a)hvadforenbarsel.dk

  SvarSlet
 40. for søren hvor lyder det bare fristende!! for sommerferie fredag, det vil jeg da gerne (læse meget gerne) fejre med lidt lækkert chokolade :-)

  SvarSlet
 41. Jeg er imponeret over, der overhovedet er nogen tilbage :-)

  SvarSlet
 42. Hvem kunne ikke bruge lidt aften hyggeri.
  gunthel@gmail.com

  SvarSlet
 43. Dem må jeg simpelthen vinde - på trods af min (egen) sukker-udfordring til mig selv... Vi har så meget at fejre hjemme hos os, og det kunne vi jo passende gøre med noget godt chokolade :)

  Så jeg kaster et lod i puljen, og krydser mine fingre for at det er Cirkus Melbollis der vinder hele baduljen :)

  SvarSlet
 44. Wau en lækker spiselig giveaway, den tilmelder jeg mig straks :-)
  God sommer til dig :-)
  Mvh Mia F
  mia.henriette75@gmail.com

  SvarSlet
 45. Hej - jeg er førstegangsmor til tvillingerne Rita og Selma på 11 mdr. og bor i bruuns gade (3.sal) i Aarhus. Og jeg siger det bare - i al beskedenhed - jeg synes virkelig alle flerlingemødre (dem med børn derudover bør være i en særlig æreskategori) bør blive indstillet til en fortjenstmedalje af... kommunen, eller nogle andre - bare nogen!

  Når publikum (inklusiv mig selv, min kæreste og ungerne) står og hepper på de seje mænd og kvinder der løber halvmarathon og triathlon igennem bruuns gade, jamen så tænker jeg bare... Nogen burde lave en parade for flerlingemødre - hvor de kan få lov til at gå ned ad gaden - skubbende med barnevognen foran sig - mens de spiser chokolade - folk kaster konfetti ud fra vinduerne og råber "hurra hurraaaa - det er SÅ SEJT! KOM IGEN! GÅÅÅDT KÆÆÆMPET!" og andre ting i den dur ... Det er i hvert fald det jeg dagdrømmer om, når jeg triller ned ad gaden med mine små.... :-)

  Måske de tre helt særlige plader chokolade ville bidrage lidt til min dagdrøm - eller lægge kimen til at arrangere sådan en æresparade engang :-)

  Tak for en god blog!

  SvarSlet
 46. Nøøøøøøøøøøøj, hvor ser det bare lækkert ud det chokolade! Jeg ville helt sikker kunne inhalere det hele i én mundfuld, men i stedet ville jeg fordele det mellem mine bedste veninder, der har været der for mig, som kun gode mennesker kan, i en lidt svær tid.

  Trienstevn@yahoo.dk

  SvarSlet
 47. hello!
  oooooooooooooooooh...
  nyam-nyam-nyam.....
  please enter my name...


  lapappilon@gmail.com

  Hugs
  Eva

  SvarSlet
 48. ))))
  marina_niki@mail.ru Marina from Russia

  SvarSlet
 49. Mmmmm...... Nammenam! De ser jo bare for lækre ud :)

  Jeg er helt sikkert med ;)

  Mvh idaaofa@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Må. Have. Chokolade.

  mirkaoverup@gmail.com

  SvarSlet
 51. Eeeelsker chokolade overtrukne mandler.

  Emiliejuhls@gmail.com

  SvarSlet
 52. Ville være skønt at vinde, så kunne jeg forkæle familien med chokolade:-)
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 53. ELSKER chokolade! God sommer ;-)
  mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 54. Det kunne jeg godt bruge!

  Eigil // eigilak@live.dk

  SvarSlet
 55. Jeg er med :-)
  mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 56. mums mundvandet løber :)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 57. Jeg er med! Chokolade og mandler er megasundt (siger damebladende og så er det sandt)

  SvarSlet
 58. Jeg er med! Jeg er gravid! Jeg har behov!

  SvarSlet
 59. Wow! Tænk, at du frivilligt giver chokolade væk! :-)
  Med en bebs på 8 mdr, der den sidste halvanden måned har sovet skidt, synes jeg godt nok, jeg trænger til noget chokolade!
  Who am I kidding (ligesom dig, narrer jeg vist heller ikke nogen) jeg kan bare godt lide chokolade! Træthed eller ej :-)

  SvarSlet
 60. Jeg har ingen gode ideer til hvorfor jeg fortjener det.... men elsker lækkert Chokolode, det gør jeg. Og jeg er sikker på, at jeg vil nyde det lige så meget som du :-)God Chokosommer

  SvarSlet
 61. Årh, det gad jeg godt at smage! :)
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 62. Muums! Jeg vil smadder gerne være med.. Det er jo slet ikke til at stå for. Jeg krydser en masse fingre og håber jeg er heldig :-)
  Hav en skøn dag
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 63. MUMS! deltager helt sikkert!
  har tænder der allerede løber i vand :-)

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 64. jeg ELSKER-ELSKER-ELSKER chokolade, så jeg deltager med glæde! Og krydser alt, hvad der krydses kan. :-)

  SvarSlet
 65. Mums.

  Perfekt fødselsdagsgave til mig (på mandag);) er sikker på jeg er heldig.

  Rikke FM

  SvarSlet
 66. Jeg deltager!! Chokolade er min største synd :P min mund løber allerede i vand nu.....

  widanni@hotmail.com

  SvarSlet
 67. Also I would like sign up for this super candy.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 68. Mums, dem kunne jeg dælme godt lige spise, kan vi afgøre konkurrencen nu ? ;)

  SvarSlet
 69. Jeg skal da også lige nå at være med i denne chokolade give away :-)
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 70. Øøøh, jeg er MED!

  KH Mai
  maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 71. Umm... Sikke en lækker giveaway! Tænderne løber jo totalt meget i vand nu - så er det bare surt at der ikke er nogen form for chokolade i hjemmet :-/ Krydser fingre for, at det snart kommer til at se anderledes ud efter d. 30/6 ;-) he he..
  Smider mit lod i puljen og krydser fingre for en lille smagsprøve af det lækre chokolade :-)

  God weekend!

  Mvh Lisa H (l_mandrup@hotmail.com)

  SvarSlet
 72. Mmmm de lyder lækre, ville være fantastisk at vinde :)

  SvarSlet
 73. Uf, hvor lækkert! Vil meget gerne deltage. Hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 74. Deltager! :-)

  jansegj10@gmial.com

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...