onsdag den 10. juli 2013

Poledancing at the poles

Jeg var ude at drikke kaffe med nogle veninder forrige uge efter at vores tilsammen ni børn var blevet puttet. Den ene havde været til sin egen polterabend for ganske nylig. En af aktiviteterne på dagen havde været "stripfitness", som hun havde været ret begejstret for. Tilsynelandende er det noget de ligefrem har på programmet i Fitness.dk, hvilket da må siges at være ret progressivt - eller noget. Det kan godt være, at jeg synes, det er lidt græseoverskridende at ryste kroppen til diverse dansetimer i mit lokale Fitness World foran enorme vinduer, men det er da ingenting i forhold til at skulle simulere en lapdance på en stol foran resten af centeret... Men måske er det bare mig, der allerede er et par generationer for gammel i en alder af 35.

Vi skal til bryllup i weekenden. Ikke hos hende, men hos min fætter. Det kommende brudepar har også været til polterabend. Samme dag, men da der var mange nybagte mødre og gravide i deres omgangskreds havde vennerne besluttet sig for at bytte lidt om på rollerne. De mente nemlig, at der var stor sandsynlighed for, at hun ville holde sig på dydens smalle sti og afstå fra alkohol, hvis hun kun var blandt ammende og gravide. Så kloge venner som de er, havde de lige byttet om på kønsrollerne, så hun blev hevet med drengene ud til en gang paintball, mens min fætter kom med pigerne til en lektion i poledancing, da de mente han nok skulle kunne indhente de andre, når det kom til alkoholindtag.

Jeg måtte ærligt talt bide mig selv lidt i læben for ikke at fnise højt, da jeg hørte det. De billeder jeg fik for mit indre var mildest talt noget specielle. Måske mest fordi jeg altid selv har forestillet mig, hvordan det ville se ud, hvis jeg forsøgte mig udi den slags. At forestille mig min fætter slange sig graciøst omkring en spinkel stålstang var næsten tortur for kinderne.

Det er faktisk ikke så længe siden, at jeg var i Netto for lige at købe den obligatoriske liter mælk og frugt til pigernes eftermiddagsmadpakker. Og der blandt vaskepulver og billigt shampoo lå der faktisk lige sådan en pole til hjemmebrug. Til for 499 kr. Sikken et kup hva'?

Nu ærgrer det mig lidt, men jeg kiggede faktisk ikke nærmere på den. Først bagefter dukkede alle spørgsmålene op: Hvem køber den? Hvor mange kilo kan sådan en Netto version egentlig holde til og hvordan skruer man den fast?  For den står vel ikke bare frit medmindre, man har et dødsønske. Og hvordan forklarer man sine børn, svigermor eller barnepigen at der pludselig står sådan en stang midt i stuen? Med tre piger i et etplanshus, er der nok ligesom ingen der vil købe forklaringen om, at det er en brandmandsstang vel?

Min fætter fortalte ikke noget om, hvordan han havde klaret udfordringen. Man har jo lov at håbe, at nogle af damerne har filmet det og viser best-off klip til brylluppet.

Hvis det havde været mig forestiller jeg mig et scenarie, hvor jeg er var viklet om den i bomuldsundertøj fra H&M i et greb, der mest af alt ville minde om en koala, der klamrer sig til et træ. I panik. Måske kombineret med det klassiske Bridget Jones stunt, hvor hendes behind kommer meget tæt på et kamera idet hun mere eller mindre ufrivilligt glider ned af den.

Det hjælper heller ikke på det, at jeg ikke kan udtale ordet pole uden at tænke på Villy Søvndal. Ergo - mindre sexet bliver det faktisk ikke. Men på samme måde som Vs udtale, uden tvivl sjovt at se på.

Så ingen poles til Camp Chaos. Pråmise.

- jeg ville have fundet et billede af en mand, der poledancer, men jeg lader jer danne jeres egne billeder. I kan takke mig i kommentarfeltet nedenunder, hvis I føler trang ;-)

2 kommentarer:

  1. He he, jeg vil gerne takke dig - fik et meget mærkeligt billede af Villy S som pole-dancer ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg føler pludselig en særlig trang til at undskylde for ovenstående indlæg... :)

      Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...