onsdag den 3. juli 2013

Vinder af chokoladeovertrukne mandler fra Konnerup & Co.

Tak for alle jeres søde, og sjove kommentarer i forbindelse med min giveaway af tre pakker lækre, chokoladeovertrukne mandler fra Konnerup & Co. Ikke overraskende var I mange, der gerne ville have fingrene i chokoladen - hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Jeg siger jer, at det er lækre sager - og jeg må indrømme, at jeg har kastet lange blikke efter de sidste pakker.

Seks pakker er næsten fortæret, en blev byttet til en yndlingsnabo for en pakke gær man skal ikke kimse af gær, hvis man mangler det til at lave noget af, er det helt klart en pakke luksuschokolade værd og tre pakker venter nu på at blive sendt til en heldig vinder.


Nå, men som altid bla bla bla før jeg kommer til det I egentlig gerne vil vide. Har jeg så vundet de der lækre sager?

Ja, hvis du hedder Dorte Daugaard og har skrevet følgende:


Wow! Tænk, at du frivilligt giver chokolade væk! :-)
Med en bebs på 8 mdr, der den sidste halvanden måned har sovet skidt, synes jeg godt nok, jeg trænger til noget chokolade!
Who am I kidding (ligesom dig, narrer jeg vist heller ikke nogen) jeg kan bare godt lide chokolade! Træthed eller ej :-)
Random.org trak nr. 61 - og i mit improviserede Excel-ark, var det dig! Smid mig en mail på regsen@gmail.com, så lover jeg, at der er tre pakker på vej til dig inden længe. Jeg håber, at det i det mindste kan gøre en lille smule ved trætheden!***
I alt 73 smed en kommentar og jeg har grinet mange gange undervejs, når jeg har læst jeres årsager til at I håbede på at vinde. Især dig T. Hughes, som skrev følgende:


Hej - jeg er førstegangsmor til tvillingerne Rita og Selma på 11 mdr. og bor i bruuns gade (3.sal) i Aarhus. Og jeg siger det bare - i al beskedenhed - jeg synes virkelig alle flerlingemødre (dem med børn derudover bør være i en særlig æreskategori) bør blive indstillet til en fortjenstmedalje af... kommunen, eller nogle andre - bare nogen!

Når publikum (inklusiv mig selv, min kæreste og ungerne) står og hepper på de seje mænd og kvinder der løber halvmarathon og triathlon igennem bruuns gade, jamen så tænker jeg bare... Nogen burde lave en parade for flerlingemødre - hvor de kan få lov til at gå ned ad gaden - skubbende med barnevognen foran sig - mens de spiser chokolade - folk kaster konfetti ud fra vinduerne og råber "hurra hurraaaa - det er SÅ SEJT! KOM IGEN! GÅÅÅDT KÆÆÆMPET!" og andre ting i den dur ... Det er i hvert fald det jeg dagdrømmer om, når jeg triller ned ad gaden med mine små.... :-)

Måske de tre helt særlige plader chokolade ville bidrage lidt til min dagdrøm - eller lægge kimen til at arrangere sådan en æresparade engang :-)

Tak for en god blog!

Din kommentar er helt klart et indlæg værd og skulle du komme forbi mit hood her i forstadsårhus, så giv mig lige et prej, så jeg kan ribbe pigernes konfetti-stash og lave en improviseret hyldest til dig. Tvillinger på 11 måneder på 3. sal. Imponerende.


6 kommentarer:

 1. Øv - der kom jeg lige for sent. Rigtig dejlig sommer til dig ;)

  SvarSlet
 2. Hurraaa!!! Jeg vandt! Tusind tusind tak! Selvom jeg fik en smule dårlig samvittighed, da jeg læste T. Huges kommentar - jeg sender nemlig ofte flerlinge-mødre en kærlig tanke, når jeg er ved at dejse om af træthed a la "hvordan gør dem med to børn det?!?"
  Kan man dele præmien? For så skænker jeg gerne den ene til T.Hughes sammen med imaginært konfetti :) (Jeg kan jo næsten ikke få mig selv til at give det hele væk - det er jo chokolade, og det ER annonceret til min mand) :)

  SvarSlet
 3. ØV ØV ØV - men samtidig stort tillykke.

  Og forøvrigt tak for en skøn blog.

  SvarSlet
 4. Kære Dorte! Ja, det har jeg - og jeg har lige svaret dig.
  KH Rkke

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...