lørdag den 19. oktober 2013

Lørdagswin!

Jeg er helt alene hjemme. Ungerne er taget med deres far ned for at besøge deres farmor, hvilket betyder, at jeg minimum har fem timer for mig selv i dag. FEM timer!

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så lang tid for mig selv til at gøre lige præcis, hvad jeg har lyst til. Det var heller ikke planlagt, hvilket næsten gør det helt uvirkeligt. Spontanitet er ikke ligefrem det vi har excelleret i de senere år, men pigerne er alle tre ved at være så store, at det hele er meget nemmere.

Hvad skal jeg så bruge al denne alenetid til? For one har jeg tænkt mig at rende rundt i mine sexy pants hele dagen (red. sweats fra H&M) uden make up og drikke en hulen masse kaffe, mens jeg lytter til Swan Lee.

Desuden har jeg for første gang i mange måneder hevet symaskinen frem fra skabet og håber på at jeg i mellemtiden at bliver virkelig god til at sy. Så god, at jeg da lige tryller al det dyrtindkøbte stof om til en komplet ny garderobe til de vilde engle - foruden et par nye puder til sofaen.

OK, det kommer så nok ikke til at ske, men indtil videre har jeg da zigzagget to stykker stof i kanterne, uden at komme op og slås med maskinen, så det tager jeg som et godt tegn. Egentlig betyder det også mindre. Jeg har tid for mig selv. Halleluja!

Dagens planer. Kaffen indtager hæderspladsen.


3 kommentarer:

  1. oh my, hvilket drømmesenarie! Hvordan gik det så med symaskinen.

    SvarSlet
  2. Herligt, herligt med fem timers alenetid. Og sikke et resultat wow!! God lørdag aften til jer!

    SvarSlet
  3. Oh det er bare guf med så meget alene-Rikke-mor-tid og tid til masser af kaff':-)

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...