tirsdag den 5. november 2013

Hvem der bare kunne tappe den følelse på flaske

Mine piger er helt vildt glade i tiden. Fulde af sjov og masser af vildskab. De vil helst kildes og løbe om kap hele tiden under høje hvin og latter, som er så smittende og går lige i lykkecenteret på deres forældre.

Clara i vildt flugt i sit Movember-outfit.

Jeg gad godt kunne tappe deres daglige begejstringer på flaske. Tror ikke der ville være behov for hverken lykkepiller og kosttilskud i verden, hvis man kunne tage en lille dram ufortyndet børneglæde hver morgen.

4 kommentarer:

 1. Måske skal de voksne også bare til at løbe om kap og kilde?

  SvarSlet
 2. God pointe - det virker i hvert fald, når man gør det med sine børn!

  SvarSlet
 3. SKØNT, skønt billed og ja børneglæde er vidunderlige (også selvom man nogen gange kan have svært ved at høre hvad man selv tænker). Der er meget godt man gerne ville hælde på flasker, men måske er det netop det der gør øjeblikkene så skønne, det at det er LIGE NU og helt anderledes om lidt?

  Og så synes jeg Husmoder har helt ret, de voksne løber alt for lidt om kap (med andet end tiden og den dårlige samvittighed).

  SvarSlet
  Svar
  1. Kapløb med dårlig samvittighed er jeg verdensmester i. Den følelse har ingen lyst til at tappe på flaske overhovedet... Men når mine unger griner så de bliver helt røde i hovedet, så er der ingen bedre følelse i verden :)

   Slet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...