mandag den 18. november 2013

Vinterekvipering vol. 2

Jeg er stadig i gang med at ekvipere pigerne til vinterens strabadser. Jeg må indrømme, at selvom jeg gerne vil være prisbevidst og ikke bruge hele opsparingen på dyrt tøj og sko, så bliver jeg nemt fristet - og orker ærlig talt ikke jagte alle mulige steder hen for at finde det billigste til dem.

Jeg bruger derfor pænt mange penge på flyverdragter, vinterstøvler og ikke mindst hjemmesko til pigerne. Normalt plejer pigerne også at have termostøvler, men jeg har en eller anden idé om, at det ikke kan være det mest ergonomisk korrekte for sådan en lille fod at rende rundt i noget, der ikke støtter det fjerneste - selvom det er praktisk lige at stikke foden ned i. Er det bare mig?
Åh Bisgaard, du slår bunden ud af mit budget,
men du gør det så godt og varmt.
Glædes over, at C og R nu bruger str. 30 (!)
i en alder af 3,5 år, så vi virkelig får noget for pengene. 
Omkring overtøj så er det vigtigste for mig at de er varme, når de er udenfor - og at de kan bevæge sig frit. Clara og Miriam har fået Didriksons flyverdragte, som udover at holde dem varme, er forstærkede på knæ og rumper og kan forlænges, så de kan holde en ekstra sæson. Megawin skulle jeg hilse og sige. En af pigerne fra min tvillingemødregruppe har netop boet et år på Grønland og fortalte, at det var et foretrukket mærke deroppe, fordi børnene kunne holde sig varme ikke at det danske klima kan sammenlignes med det grønlandske i øvrigt. Nu mangler jeg bare en til Rosa, og jeg nærer stadig håbet om at finde en pæn, brugt en - eller i det mindste en på tilbud.

Jeg er i det hele taget ret godt tilfreds med Didrisons-mærket. Derfor har jeg også forsøgt mig ud i lidt af et sats i år, nemlig foret regntøj. Det ligger i den pebrede ende for regntøj, men for prisen får man også et virkelig lækkert sæt regntøj, der holder ungerne tørre og varme i den kolde tid. Og jeg synes virkelig at den waders-agtige buks, er sej med velcro-stropperne. I en snæver vending vil det også kunne bruges med en varm trøje under, mens flyverdragten hænger til tørre, når vinteren indfinder sig.

Der er ingen større gave end en søster, der er begyndt i skole,
hvor man må komme med (på tålt ophold) af og til.
Clara i foret regntøj fra Didriksons, købt hos Kids World
og gummirøjsere fra Føtteren.
Miriam med uglet hår og i dejlig arvet jakke
 fra Miniature og udtrådte støvletter fra Camper.

Er jeg i øvrigt den eneste, der fra år til år glemmer, hvad der er praktisk at have til ungerne?
Hvad køber I af vinterudstyr til jeres unger?

1 kommentar:

  1. Uha jeg sværger også til didriksons og har købt to mega fede flyverdragter til drengene. De har dem på både i mildt vejr uden at svede og koldt vejr uden at fryse. Her sværger vi derimod til termostøvler og bruger hellere midlerne her end på vinterstøvler, det er vores erfaring at de er bedst. Ellers synes jeg at vanter og huer fra friends er gode til prisen. Regntøj har vi ikke haft behov for endnu, da drengene som sagt har flyverdragterne på i al slags vejr.

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...