torsdag den 19. december 2013

Nedtælling til juleferie

Fligttig Lise

Jeg er på kursus i denne uge. Et projektledelseskursus med to indlagte eksamener for at blive certificeret på to niveauer. Bestod den første i går - den nemme, hvis man spørger de fleste andre end mig, der har været igennem den, jeg skal forsøge at klare i morgen.

2,5 time til at løse 80 kryptiske spørgsmål om anvendelse af en bestemt metode. 44 ud af 80 spørgsmål skal være rigtige før man består. Gaaaah! Underviseren mener, at vi burde gå tidligt i seng, og få noget søvn inden eksamen i morgen tidlig. Han er en fornuftig mand, så jeg burde lytte, men jeg er virkelig dårlig til at gå i seng før midnat - også selvom det var mit eneste nytårsforsæt for 2013.

Det er jul om fem dage. FEM dage. Jeg har pyntet sporadisk op med smukke, håndflettede stjerner, som min nabo, søde, seje Fru Fiin(s mand!) har lavet af genbrugscykelslanger ophængt i neonsnor og lidt Georg Jensen julepynt. Vi har bagt pebernødder i ukurante størrelser ligsom sidste år, og et burde måske stresse mig lidt, men jeg har købt de fleste gaver på nettet (alt fra rollespilssværd til hovedtelefoner), og selvom jeg stadig mangler nogle stykker, så er det i år lykkedes mig at tage det rimelig roligt. Sikkert fordi jeg er ved at gå i spåner over det her kursus og på den måde ikke rigtig orker bekymre mig om andet. Måske også lidt fordi, vi skal holde jul hos mine forældre - og så ved man bare, at det aldrig kan gå helt galt.

Julesokkerne er oppe, og tjekkes dagligt.
Desværre er der kun sjældent noget i dem, fordi jeg ikke lige
kunne overskue 72 forskellige gaver...
 - 1. december var en undtagelse med en LEGO Friends
og to My Little Pony kalendere under.
Hvem der bare kunne tage smukke billeder.
Jeg elsker de stjerner.
Pebernøddecrewet med special guest star (th) "YndlingsA".
Knivene er fra Kuhn Rikon (ikke spons)
"Nisse Pok" er også flyttet ind på loftet
under stor bevågenhed fra fanklubbrn

I morgen over middag har jeg formelt juleferie. Jeg har tænkt mig at kaste mig ud i bilen og derefter sikkert køre i sneglefart de knap 12 km, der er fra Aarhus Universitet til Mårslet inden jeg scooper mine unger op og danser en lille glædesdans over den kommende juleferie. Lørdag kommer verdens bedste barnepige og passer pigerne, mens Kasper og jeg tager ind og ser Hobitten.  Barnepiger længe leve!

Jeg håber, jeg finder tid til at skrive inden jul. Ellers må I have nogle dejlige feriedage!
1 kommentar:

  1. NU har du juleferie.... :-):-):-):-)
    Håber filmen er skøn. Vi må også ha barnepige en aften og så i biffen;)
    God jul. Kram

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...