lørdag den 18. januar 2014

Alene hjemme og husføjleton vol. 4

Det er lørdag. Og jeg er helt alene hjemme.

Jeg gentager lige. Helt alene hjemme.

I et døgn.

Kasper er taget på skiferie og kommer først hjem om en uge. Og min mor har været så sød at hente alle tre piger, og har taget dem med hjem til en overnatning.

Jeg er derfor alene hjemme indtil i morgen over middag. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en overnatning helt alene herhjemme. Ved ikke om det nogensinde er sket.

Meningen er egentlig at jeg skal have ryddet en helt masse op i noget af al den rod, der har hobet sig op herhjemme, mens vi har fået lavet lidt om. Ungernes legesager truer med at overtage boligen, og da de ikke leger med ret meget af det, er mit første projekt udover at få tømt opvaskemaskinen, foldet tøj, lagt det sammen, skiftet sengetøj og fejet under bordet at få ryddet lidt ud op i det.

Meget af det leger de aldrig med. Jeg tror at en del af årsagen er, at det er umuligt for dem at overskue det, når det ligger over det hele og fylder - også selvom det er stuvet af vejen i kasser. Måske bliver de sure, når det er væk, men jeg håber og tror, at også børn har brug for lidt ro for øjnene.

Og hvad er det så med al den her renovering herhjemme. Hvad skal det til for?

Grunden til at vi går så hårdt til værks lige nu er, at vi overvejer at sætte huset til salg.

"Så hvis du kender nogen, der leder efter et dejligt hus med en skøn have i Mårslet i omegnen at 2.25 mio, så send dem endelig videre til os. Jeg giver sgu en pæn dusør, hvis dem du kender køber huset."

Jeg vil rigtig gerne vise jer nogle billeder af det hele, men indtil videre roder det helt vildt, at jeg faktisk ikke synes det vil være særlig retvisende. Der mangler så mange detaljer (hører dørkarme egentlig ind i kategorien detaljer?), som ikke er på plads, men det kommer der.

Her kommer dog en smule af vores bryggers, som har fået noget af en makeover, med nyt vindue/dør, som resten af huset, nye fliser, elementer og hårde hvidevarer. Skorstenen er for længst blevet flyttet så den ikke optager plads derude.

Bryggers anno 1974 2008-2014
Et bryggers tager form anno 2014…
Hvis der er nogen, der har en god idé til, 
hvordan man skjuler en sikringsboks,
så vil jeg meget gerne kende den.
Julegaven fra opfindsomme familiemedlemmer. Købt lige her.

Jeg kan pt. ikke fortælle så meget om, hvad det er vi gerne vil købe, da det desværre er lidt kompliceret. Noget med et hus der ikke er (officielt) til salg, og nogle (os), der ikke kan købe, før vores eget er solgt. Desuden er det lidt af en bekymrende ménage à trois, da der også er andre interesserede i huset, der ikke er til salg. Uvisheden er skrækkelig, og jeg ville ønske, at vi ikke var så handlingslammede i forhold til at gøre noget - eller vandt i Lotto, så vi kunne købe det nu og her.

Når vi er lidt mere på plads skal der nok komme billedspam af vores hus, som langsomt begynder at ligne det, vi ønskede os, da vi flyttede ind for snart seks år siden. Lidt mærkeligt, hvis man så skal flytte fra det, men så længe, man flytter til noget bedre ikke?

Så hvis der er nogen, der har direkte adgang til god karma og som kan sende noget videre til mig, så vil jeg være meget taknemmelig.

Og sidder du og tænker - hmm… har hun ikke nævnt noget om deres husplaner tidligere, så kan jeg oplyse om, at det har været et tilbagevendende emne på bloggen i løbet af de seneste år.

Det startede med en smadret terassedør
Så blev det sommer, vi fik et drivhus og drømte om tilbygning
Sælge vs. tilbygning
Og så der, hvor vi besluttede os til at kaste håndklædet i ringen i et års tid.

Nu vil jeg gå i gang med oprydningen i et par timer inden jeg skal ind og spise aftensmad på min nye yndlingscafé i Aarhus, den vegetariske café Café Gaya, med en veninde. Alenetid rocks.

Rigtig god weekend!

PS. Hvis nogen af jer har ondt af mig, fordi jeg er græsenke i en uge, then please don't. Jeg får godt med hjælp af familie og søde venner. Desuden er der en kæmpe treat i vente til mig i marts, hvor jeg får lov til at tage afsted helt alene i 9 dage. NI DAGE! Mere om det en anden gang. Men jeg kan fortælle, at jeg skal bruge mit pas - flere gange. Jow jow. 

4 kommentarer:

 1. Nyd det hele, både friheden idag og ugen uden manden :)

  SvarSlet
 2. orw, hvor er jeg misundelig på et døgn helt alene i eget hjem! Jeg er til gengæld overhovedet ikke misundelig på det med at I har fundet et hus I gerne vil have, som nogle andre også vil have. Jeg ved PRÆCIS hvordan det føles. Jeg sender derfor en røvfuld god karma i din retning.

  Ps har lige lavet et insta foto af vores eltavel-skjuleskab, som jeg personligt er virkelig glad for, fordi der også lige er plads til lommelygter og friske sikringer.

  SvarSlet
 3. Jeg fik en handy-mand til at bygge et lille skab rundt om min (grimme) el-tavle. Inkl. plads til lommelygter og nummeret til DONG ;-) Vi satte også nogle knager i lågen og hang nøgler på.

  SvarSlet
 4. Åh alene tid... Er der noget større i verden??? Er rimelig misundelig...
  KH

  SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...