søndag den 16. marts 2014

#4 - Bye bye Bali

Sidder i lufthavnen på Bali og venter på det fly, der skal tage os tilbage til Singapore. Vi skal først flyve 21.35 og lander i Singapore omkring midnat. Min veninde skal arbejde tidligt i morgen, så det bliver en hård omgang for hende.

Jeg har haft overraskende lidt jetlag på denne tur, men jeg synes jeg kan mærke tidsforskellen lidt nu. Det kan muligvis også hænge en lillebitte smule sammen med at vi har været længe oppe og har siddet på terrassen og drukket Bintang-øl og sludret til sent hver aften.

Bali er fantatisk. Det er smukt, kaotisk og afslappende på samme tid. Jeg har spist lækker mad, drukket af kokosnødder og købt en masse lækkert tøj (at det er sommertøj og det åbenbart rusker og regner gider jeg ikke lige tænke på nu).

Vi har fået full body massage to gange på tre dage og været på møbelindkøb. Jeg ville ønske jeg havde styr på told og fragt, for så havde jeg storshoppet og fået det sendt hjem. Der er så mange smukke ting herude - og ikke kun det skrammel, som ofte importeres.

Det er en helt særlig luksus at kunne bo privat hos folk, der kender øen godt, har eget hus og kender de gode steder at tage hen. Jeg kan ikke lige forestille mig at det kommer til at ske på samme måde igen, så jeg har værdsat og nydt i fulde drag.

Selvom jeg savner min familie og mærker et lille stik i hjertet, når vi taler i telefon sammen, så indrømmer jeg også gerne, hvor skønt det er ikke at have ansvaret for andre end sig selv.Location:Badung,Indonesien

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...