mandag den 17. marts 2014

#5 - Forsinket jetlag

Vi kom tilbage til Singapore fra Bali i nat. Jeg lå i min seng omkring kl. 01, men faldt først i søvn ved to-tiden.


Indtil nu har jeg været pænt forskånet for jetlag, men i dag kan jeg næsten ikke hive mig selv op. Klokken er over 11 herude og alle, på nær deres husholderske er enten i skole eller på arbejde.

Jeg burde stå op og tage et bad, men jeg er helt gået i stå og min krop orker ikke flytte på sig. Det er vist naturligt nok efter fem dage med mange oplevelser og en tidsforskel på syv timer. Men alligevel - der er stadig mange ting jeg skal nå at opleve og gaver til ungerne der skal købes.

Uden for regner det. Der har været slem tørke i Singapore siden jul, så regnen er tiltrængt. Det er egentlig en kærkommen ændring fra den lumre hede, der ellers er herude - og godt for de smukke planter i byen.

Nå, nu må jeg hellere komme i gang, så jeg kan suge de sidste oplevelser ud af min ego-ferie.


Udsigten fra mit værelse i lejligheden på 17. sal på denne regnvåde dag.

Location:East Coast Road,Tanjong Katong,Singapore

2 kommentarer:

  1. Hov, det er sguda ALT for længe siden, jeg har læst med her... Du er på Bali!? Og flytter?! Jeg glæder mig til at høre mere om begge dele.

    SvarSlet
  2. Det er nok ret almindeligt at kunne holde sig selv kørende i mange dage på gode oplevelser og så derefter at skvatte sammen, så snart der faktisk er tid til det. Jeg håber, du fik dig selv på benene og har fået suget flest mulige indtryk til dig fra Singapore :-)

    SvarSlet

Vil du læse mere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...